05február
2018

Hőspogácsa, mert ma én főztem.

Cukkinis hőspogácsa aszalt paradicsomos kölessel. Tardos János élménybeszámolója
Részletek
27november
2017

Bízd az idei karácsonyt a KitchenBoxra!

Karácsony, szeretet, család, barátok, jó bulik. És rengeteg vásárlás, főzés. De, hogyan mininalizáljuk a stresszt?
Részletek
20november
2017

4 hetes egészség program Virágh Barbarával!

Az egészséges életmód nem szezonfüggő. A KitchenBox - DietBox segít, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Részletek
31október
2017

Íme az eredmények! Főzési és ételrendelési szokások kérdőív

Főzési és ételrendelési szokásokat vizsgáló kérdőívünket rengetegen töltötték ki. Ennek nagyon örültünk, csakúgy, mint az eredményeknek.
Részletek
29szeptember
2017

Virágh Barbara: Divatos diéták áradatában...

Amikor életmódváltásra, diétázásra szánjuk el magunkat, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy csak egyetlen helyes út van, amihez utána ragaszkodunk, és mindenáron követni akarunk, még akkor is, ha testünk nem reagál megfelelően.
Részletek
26szeptember
2017

Miért lesznek sikeresek az ételboxok?

A KitchenBox nem titkoltan hasonló szolgáltatást nyújt elsőként Magyarországon, mint az Egyesült Államokban a Blue Apron (Kék Kötény). A Blue Apron azonban ott csak egy sok közül, ugyanis tucatnál is több olyan szolgáltatás létezik az amerikai piacon, amely nem kész ételeket, hanem receptet és hozzávaló alapanyagokat ételdobozban szállít ki. Szeretnénk bemutatni egy a közelmúltban megjelent őszinte vallomást, amelyet az ételdoboz kiszállító cégről írt egy felhasználója.
Részletek
11szeptember
2017

Újraindult a Kitchenbox, mi változott?

Egy startup élete nem mindig könnyű, erről sokan tudnának mesélni. Az elmúlt néhány hónapban működésünket újraszerveztük, erről mesélünk most néhány szót. A KitchenBox csapata továbbra is nagyon hisz abban, hogy a magyar piacon igenis fontos az ételpazarlás felszámolása, azaz a pontosan kimért alapanyagok használata. Jó dolog, hogy akinek nincs ideje vagy kedve bevásárolni, az is tudjon főzni élvezettel. Új dimenziókat nyit, hogy bátran elkezdhetsz főzni akkor is, ha még soha nem fogtál fakanalat a kezedben.
Részletek
10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek
20május
2015

Közkívánatra újra burger a KitchenBox menüjében

A burger menő, fancy, imádni való és egy pár éve aranykorát éli; mindenki készíti, kóstolja, véleményezi és a legfőbb: keresi a számára tökéleteset, a legfinomabb összeállítást.
Részletek
16április
2015

#uberkitchenbox #uberbudapest

Mi történik akkor, ha egy újszerű város mobilitási rendszert ötvözünk a gasztronómiával? Elmondom: egy szuper fancy kezdeményezés születik, amiben mindenki szabadon részt vehet és ami egy élhetőbb világ képét hozza el nekünk.
Részletek
25február
2015

Egy átlagos Torkos Csütörtök

Egészen véletlenül az egyik rádió csatorna péntek reggeli műsorának fültanúi voltunk. A téma nem más, mint a minden évben oly nagy érdeklődésnek örvendő – bár azt nem merjük ezek után kijelenti, hogy – méltán népszerű Torkos Csütörtök.
Részletek
20február
2015

Mi van a dobozban?

Kíváncsi vagy, mi van a dobozban? Akkor mire vársz, nyisd ki! ;)
Részletek
26január
2015

Ételallergia keseríti meg az életed?

Ne bánkódj, nálunk glutén- és laktózmentes finomságokat is találsz! Célunk, hogy akár önszántadból, akár "muszájból" is van szükség valamilyen diéta betartására, ránk akkor is számíthass.
Részletek
07január
2015

A hal útja: a Vörös Homártól a KitchenBox-ig

Sokan kérdeztétek, mi alapján választjuk ki a legfrissebb alapanyagokat, ezért arra gondoltunk, bemutatjuk nektek a beszállítóinkat. Elsőként a Vörös Homár halkereskedést szeretnénk megismertetni veletek.
Részletek
04január
2015

Diétás és fogyókúrás tévhitek

Sokan az új év kezdetén fogadalmat tesznek arra nézve, hogy a következő évben jobban odafigyelnek testsúlyukra, megszabadulnak plusz kilóiktól. Összegyűjtöttünk néhány tévhitet, amit érdemes szem előtt tartani mielőtt belevágsz.
Részletek
16december
2014

KitchenBox - A rád szabott rendszer

A KitchenBox csapata alapvetően két fő célt tűzött ki maga elé, egyrészt azt, hogy finom, egészséges és vitamindús ételeket kínál, másrészt azt, hogy levegye a terhet a válladról.
Részletek
14december
2014

Óvjuk a környezetet

KitchenBox figyel a környezet tisztaságára, de ehhez a Ti segítségetekre is szükségünk van. Nézd meg hogyan tudsz segíteni.
Részletek
12december
2014

A KitchenBox Paleo-barát

Biztosan te is észrevetted már, hogy akárcsak a mindenkori ruhadivatban, az étkezésben is megfigyelhető egyfajta “divat”. Egyszer ez, másszor az van kikiáltva egészségesnek, később pedig károsnak, éppen attól függően, hogy ki melyik tábor híve.
Részletek
10december
2014

Szilveszteri buli a KitchenBox-szal!

Már most a szilveszteri menün gondolkodsz? Valami igazán ütőset szeretnél összerakni a barátaidnak? Levesszük a terhet a válladról és kezedbe adunk egy olyan kulcsot, amit imádni fogsz.
Részletek
05december
2014

KitchenBox-ba zárt szeretet

Segíteni nem csak szeretünk, de felelősségünknek is tekintjük, ezért a KitchenBox csapata is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához.
Részletek
04december
2014

KitchenBox Főzősuli - Vágási Technikák 1. rész

Otthonosan mozogsz a konyhában, de tökéletesítenéd a technikáidat, vagy nem vagy egy konyhatündér, de szívesen megtanulnál egy-két fogást, ami felgyorsítja és hatékonyabbá teszi ténykedésed a konyhában? Ügyes kezű szakácsaink most a KitchenBox Főzősuli keretében tanítanak neked néhány vágási technikát. Ismerd meg és alkalmazd technikáikat!
Részletek
21november
2014

Elindultunk! :)

Néhány hónapja tettünk egy vállalást felétek, bízva abban, hogy sok örömötöket fogjátok lelni a szolgáltatásainkban, hiszen arra törekedtünk, hogy könnyebbé, egyszerűbbé, egészségesebbé tegyük az életeteket és finomabbá az ételeteket.
Részletek
20november
2014

Mi legyen a vacsora?

hmmm izgalmas kérdés igaz?
Részletek
18november
2014

Bemutatjuk csapatunkat 1. - Fodor Sándor Séf

Fontos számunkra, hogy lássátokat az embereket a KitchenBox oldalán, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy egészség és finom ételek kerüljenek az asztalotokra.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem