Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?

  1. Megfőzöm, csak találd ki, hogy mit!

Biztosan te is ismered az érzést, mikor, jobb esetben, még a konyhában állsz tanácstalanul, mert nem tudod, mit főzz, rosszabb esetben pedig már a boltban, vagy a piacon ér utol ez a frusztráló kérdés. A piacon, fejben összeállított receptek tekintetében pedig tutira kihagysz valamit, amiért vasárnap már a boltba sem ugorhatsz le...

  1. Mi lenne, ha ma te vásárolnál be?

Elképzelted azt az ideális világot, hogy a nyolc órás robot után már nem kell elrohannod bevásárolni, egyszerűen csak hazamész és a vacsora alapanyagai egy dobozban, összekészítve, érthető és fényképes recepttel együtt várnak rád? Ne csak elképzeld, próbáld is ki! J

  1. Érdekes, hogy minden extra hozzávaló csak gigantikus kivitelben kapható...

Ugye te is találkoztál már ezzel a bosszantó dologgal, hogy éppen amiből csak egy leheletnyi kell az ételbe, csak nagy kiszerelésben kapható és méregdrágán? Mondunk valamit: ennek itt a vége. A KitchenBox dobozaiban éppen annyi szerepel az adott alapanyagból, amennyi az ételbe kell. Így nincs pazarlás: sem pénz, sem étel tekintetében.

  1. Szeretem a rendet a konyhában!

Megvan a kép, amikor úszik a konyha? 82 lábas, kiskanál, nagykanál, fakanál szanaszét és még a gyerekek is nyaggatnak a gyurma-sütikkel? Chill out, mi előre szólunk, mihez hány tányér kell és milyen eszközök, ráadásul főzéseinkbe a gyerekeket is be tudod vonni, így nem fenyeget a veszélye annak sem, hogy gyurmával töltött pulykát tálalj fel a családnak.

  1. Változatos receptekre vágyom!

Sokszor van az, hogy szemezünk egy-egy recepttel a neten, aztán a bevásárlás pillanatában megriadunk és inkább a már jól ismert, 100%-osan bevált (unásig evett) finomságot főzzük meg a családnak. Igen ám, de érdemes lenne új ízeket is kipróbálni, kicsit változatosabban főzni. Az igény megvan és ezúttal a biztonság is: a KitchenBox segít abban, hogy változatosan, egészségeset főzz, miközben a receptkártyánk nagy biztonságot ad az ételek pontos elkészítésében is.

+1 Jó lenne egészségesen táplálkozni! 

Te is így gondolod? Mi is! Mivel mi is saját ételeinket fogyasztjuk, ezért már csak az önzés miatt is a legjobbra törekszünk. J Nálunk ráadásul nemcsak a receptek vannak úgy kialakítva, hogy egészséges ételek kerüljenek ki kezünk közül, hanem az alapanyagok terén is csak a minőségi, ellenőrzött termékekkel dolgozunk. Nincs kompromisszum, a minőség az első számunkra. 

Címkék: kitchenbox

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

05február
2018

Hőspogácsa, mert ma én főztem.

Cukkinis hőspogácsa aszalt paradicsomos kölessel. Tardos János élménybeszámolója
Részletek
27november
2017

Bízd az idei karácsonyt a KitchenBoxra!

Karácsony, szeretet, család, barátok, jó bulik. És rengeteg vásárlás, főzés. De, hogyan mininalizáljuk a stresszt?
Részletek
20november
2017

4 hetes egészség program Virágh Barbarával!

Az egészséges életmód nem szezonfüggő. A KitchenBox - DietBox segít, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem