Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?

  1. Megfőzöm, csak találd ki, hogy mit!

Biztosan te is ismered az érzést, mikor, jobb esetben, még a konyhában állsz tanácstalanul, mert nem tudod, mit főzz, rosszabb esetben pedig már a boltban, vagy a piacon ér utol ez a frusztráló kérdés. A piacon, fejben összeállított receptek tekintetében pedig tutira kihagysz valamit, amiért vasárnap már a boltba sem ugorhatsz le...

  1. Mi lenne, ha ma te vásárolnál be?

Elképzelted azt az ideális világot, hogy a nyolc órás robot után már nem kell elrohannod bevásárolni, egyszerűen csak hazamész és a vacsora alapanyagai egy dobozban, összekészítve, érthető és fényképes recepttel együtt várnak rád? Ne csak elképzeld, próbáld is ki! J

  1. Érdekes, hogy minden extra hozzávaló csak gigantikus kivitelben kapható...

Ugye te is találkoztál már ezzel a bosszantó dologgal, hogy éppen amiből csak egy leheletnyi kell az ételbe, csak nagy kiszerelésben kapható és méregdrágán? Mondunk valamit: ennek itt a vége. A KitchenBox dobozaiban éppen annyi szerepel az adott alapanyagból, amennyi az ételbe kell. Így nincs pazarlás: sem pénz, sem étel tekintetében.

  1. Szeretem a rendet a konyhában!

Megvan a kép, amikor úszik a konyha? 82 lábas, kiskanál, nagykanál, fakanál szanaszét és még a gyerekek is nyaggatnak a gyurma-sütikkel? Chill out, mi előre szólunk, mihez hány tányér kell és milyen eszközök, ráadásul főzéseinkbe a gyerekeket is be tudod vonni, így nem fenyeget a veszélye annak sem, hogy gyurmával töltött pulykát tálalj fel a családnak.

  1. Változatos receptekre vágyom!

Sokszor van az, hogy szemezünk egy-egy recepttel a neten, aztán a bevásárlás pillanatában megriadunk és inkább a már jól ismert, 100%-osan bevált (unásig evett) finomságot főzzük meg a családnak. Igen ám, de érdemes lenne új ízeket is kipróbálni, kicsit változatosabban főzni. Az igény megvan és ezúttal a biztonság is: a KitchenBox segít abban, hogy változatosan, egészségeset főzz, miközben a receptkártyánk nagy biztonságot ad az ételek pontos elkészítésében is.

+1 Jó lenne egészségesen táplálkozni! 

Te is így gondolod? Mi is! Mivel mi is saját ételeinket fogyasztjuk, ezért már csak az önzés miatt is a legjobbra törekszünk. J Nálunk ráadásul nemcsak a receptek vannak úgy kialakítva, hogy egészséges ételek kerüljenek ki kezünk közül, hanem az alapanyagok terén is csak a minőségi, ellenőrzött termékekkel dolgozunk. Nincs kompromisszum, a minőség az első számunkra. 

Címkék: kitchenbox

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek
20május
2015

Közkívánatra újra burger a KitchenBox menüjében

A burger menő, fancy, imádni való és egy pár éve aranykorát éli; mindenki készíti, kóstolja, véleményezi és a legfőbb: keresi a számára tökéleteset, a legfinomabb összeállítást.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem