Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

A hal útja: a Vörös Homártól a KitchenBox-ig

07január
2015

A hal útja: a Vörös Homártól a KitchenBox-ig

Sokan kérdeztétek, mi alapján választjuk ki a legfrissebb alapanyagokat, ezért arra gondoltunk, bemutatjuk nektek a beszállítóinkat. Elsőként a Vörös Homár halkereskedést szeretnénk megismertetni veletek.

A Vörös Homár halkereskedésben mindig a legfrissebb édes- és sósvízi halkülönlegességeket és tenger gyümölcseit találjuk. A cég ráadásul legalább annyira elhivatott az egészséges táplálkozás elterjesztésben, mint mi, ezért is esett rájuk választásunk.

Tudtad, hogy az európai átlaghoz képest nálunk a legalacsonyabb a halfogyasztási arány? És azt tudtad, hogy a különböző halfélék a legegészségesebbek a húsok között? Hm… Érdekes adat. Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy a Vörös Homár kínálatában naponta átlagosan 60 féle sós vízi és 40 féle friss édesvízi hal található? És ahhoz, ha hozzáteszem, hogy a KitchenBox kínálatában minden héten találsz legalább egy halas ételt, aminek halas beszállítója a Vörös Homár?

Igen, te is láthatod, hogy nem csak szeretnénk, de valóban képviseljük is a minőséget, amihez egytől-egyig olyan partnereket válogattunk, akik szakterületük legjobbjai. A cég vezetőinek a halgasztronómia a missziójuk, nagyon odafigyelnek a megfelelő minőségű, igazán friss halak kiválasztására, ezért a Vörös Homárba hetente többször saját halszállítmány érkezik Olaszország, Spanyolország, Németország és Ausztria legnagyobb halforgalmazóitól. A Vörös Homár célja, hogy a cég által meghonosított újszerű kínálattal és tanácsadással vásárlóik a tengeri fogások elkészítésének otthoni mestereivé váljanak, amiben ezúttal a KitchenBox is nagy szerepet vállal.

Készítsd el és kóstold meg te is ízletes halas ételeinket, a heti menüt itt találod: http://kitchenbox.hu/etelek

 

Címkék: beszállítók, hal, vöröshomár

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem