Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

A hal útja: a Vörös Homártól a KitchenBox-ig

07január
2015

A hal útja: a Vörös Homártól a KitchenBox-ig

Sokan kérdeztétek, mi alapján választjuk ki a legfrissebb alapanyagokat, ezért arra gondoltunk, bemutatjuk nektek a beszállítóinkat. Elsőként a Vörös Homár halkereskedést szeretnénk megismertetni veletek.

A Vörös Homár halkereskedésben mindig a legfrissebb édes- és sósvízi halkülönlegességeket és tenger gyümölcseit találjuk. A cég ráadásul legalább annyira elhivatott az egészséges táplálkozás elterjesztésben, mint mi, ezért is esett rájuk választásunk.

Tudtad, hogy az európai átlaghoz képest nálunk a legalacsonyabb a halfogyasztási arány? És azt tudtad, hogy a különböző halfélék a legegészségesebbek a húsok között? Hm… Érdekes adat. Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy a Vörös Homár kínálatában naponta átlagosan 60 féle sós vízi és 40 féle friss édesvízi hal található? És ahhoz, ha hozzáteszem, hogy a KitchenBox kínálatában minden héten találsz legalább egy halas ételt, aminek halas beszállítója a Vörös Homár?

Igen, te is láthatod, hogy nem csak szeretnénk, de valóban képviseljük is a minőséget, amihez egytől-egyig olyan partnereket válogattunk, akik szakterületük legjobbjai. A cég vezetőinek a halgasztronómia a missziójuk, nagyon odafigyelnek a megfelelő minőségű, igazán friss halak kiválasztására, ezért a Vörös Homárba hetente többször saját halszállítmány érkezik Olaszország, Spanyolország, Németország és Ausztria legnagyobb halforgalmazóitól. A Vörös Homár célja, hogy a cég által meghonosított újszerű kínálattal és tanácsadással vásárlóik a tengeri fogások elkészítésének otthoni mestereivé váljanak, amiben ezúttal a KitchenBox is nagy szerepet vállal.

Készítsd el és kóstold meg te is ízletes halas ételeinket, a heti menüt itt találod: http://kitchenbox.hu/etelek

 

Címkék: beszállítók, hal, vöröshomár

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

05február
2018

Hőspogácsa, mert ma én főztem.

Cukkinis hőspogácsa aszalt paradicsomos kölessel. Tardos János élménybeszámolója
Részletek
27november
2017

Bízd az idei karácsonyt a KitchenBoxra!

Karácsony, szeretet, család, barátok, jó bulik. És rengeteg vásárlás, főzés. De, hogyan mininalizáljuk a stresszt?
Részletek
20november
2017

4 hetes egészség program Virágh Barbarával!

Az egészséges életmód nem szezonfüggő. A KitchenBox - DietBox segít, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem