Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Bemutatjuk csapatunkat 1. - Fodor Sándor Séf

18november
2014

Bemutatjuk csapatunkat 1. - Fodor Sándor Séf

Fontos számunkra, hogy lássátokat az embereket a KitchenBox oldalán, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy egészség és finom ételek kerüljenek az asztalotokra.

A KitchenBox egyik, és talán a legfontosabb feladata az izgalmas, alapanyagaiban szezonális és friss, különleges ételek megalkotása. 
Akár annyira különleges, hogy nem is hallottál róla, vagy, ha hallottál is sokszor olyan ételpárosításokkal találkozhatsz, ami néha talán meglepő, de minden bizonnyal szokatlan.Célunk minden esetben az, hogy előhozzuk a kísérletező kedved, kipróbálj valami újat, valami egészen egyedit, és mind emellé ígérjük, hogy gyorsan el is készülsz vele. De hogy mi a garancia minderre? Miért lehetsz teljesen biztos abban, hogy az ételek tényleg különlegesek, finomak, egészségesek, és ráadásul 25-45 perc alatt valóban el is készülnek? Időt és energiát nem sajnálva kutattuk fel azokat a séfeket, akik komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek és nem utolsó sorban minden egyes, általuk elkészített ételben érezhető az elhivatottság és szakértelem, ami elengedhetetlen, ha egy igazán szuper fogásra vágyunk.Szerencsére megtaláltuk séfjeinket, először Fodor Sándort, aki a szakmai csapat vezetője lett. Sokat elmond róla, hogy annak ellenére, hogy számtalan versenyen kiváló eredményt ért el, mint például 2012-ben megrendezett Hagyomány és Evolúció verseny, ahol Sándor a 13 döntős közül a nagyon előkelő 2. helyezést érte el. Annak ellenére, hogy dolgozott a michelin csillagos Onyx étteremben is, jelenleg a szintén igen népszerű Solier konyhafőnöke még mindig fontosnak tartja a folyamatos önképzést és tanulást. Mindig nyitott az új technikák és technológiák megismerésére, ami szintén érezhető a receptjein, és többek között ez teszi az ételeit valóban különlegessé. 

Apropó különleges ételek és receptek. Nincs igazán jó étel friss és jó minőségű alapanyagok nélkül. „Előnyben részesítem a szezonális alapanyagok használatát, és a regionalitás sem csak egy üres frázis! Mindezek alapján amire számíthatunk tőle, azok az évszaknak megfelelő szezonális alapanyagokból készült izgalmas receptek, akár a legújabb trendnek megfelelő, új technológiával és technikával készülő különleges ételek, melyeket te, teljesen egyedül, akár 25 perc alatt elkészíthetsz. Nyűgözheted le a párod, családtagjaid, vagy akár egy nagyobb társaságot, barátokat olyan általad elkészített ételekkel, melyeket ez idáig csak a legjobb éttermekben volt alkalmuk megkóstolni.

 

 

Címkék: csapat, séf, rólunk, Fodor Sándor

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

05február
2018

Hőspogácsa, mert ma én főztem.

Cukkinis hőspogácsa aszalt paradicsomos kölessel. Tardos János élménybeszámolója
Részletek
27november
2017

Bízd az idei karácsonyt a KitchenBoxra!

Karácsony, szeretet, család, barátok, jó bulik. És rengeteg vásárlás, főzés. De, hogyan mininalizáljuk a stresszt?
Részletek
20november
2017

4 hetes egészség program Virágh Barbarával!

Az egészséges életmód nem szezonfüggő. A KitchenBox - DietBox segít, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem