Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Egy átlagos Torkos Csütörtök

25február
2015

Egy átlagos Torkos Csütörtök

Egészen véletlenül az egyik rádió csatorna péntek reggeli műsorának fültanúi voltunk. A téma nem más, mint a minden évben oly nagy érdeklődésnek örvendő – bár azt nem merjük ezek után kijelenti, hogy – méltán népszerű Torkos Csütörtök.

Azt mindig is sejtettük, hogy ezt az óriási kedvezményt nem lehet nyereségesen kihozni, de bíztunk abban, hogy az éttermek évente legalább egyszer esetleg feláldozzák magukat a promóció oltárán és bevállalnak egy nem is kicsit veszteséges napot úgy, hogy a minőségből egy jottányit sem engednek. A rádióbeszélgetésben egy ipari konyhákat tervező konyhatechnológussal beszélgettek, aki rávilágított a magyar valóságra... Persze, tisztelet a kivételnek.  

Nálunk a tökéletes minőségű, friss alapanyagból készített ételek a nyerők. Csak olyan hozzávalókat válogatunk nektek, melyeket mi is jó ízűen fogyasztunk. Ez alapvetés. Éppen ezért is volt nagyon bántó azt hallgatni, hogy a Torkos Csütörtök kezdeményezésben részt vevő vendéglátók egy része többszörösen átmelegített ételeket, fagyasztott alapanyagokat, sok esetben pedig állott húsokat használ fel – például a Hortobágyi húsos palacsintában.   

Az egyik kedvenc ételünk – és a rendelések alapján – az egyik kedvenc ételetek a Hortobágyi palacsinta, ami náluk mindig friss húsból és zöldségekből készül. Számunkra elképzelhetetlen az, hogy kedvezmények fejében a minőségből engedjünk. Nálunk ez mindig a legfontosabb.  

És a rádióhír tanúsága? Ismét sikerült megbizonyosodnunk arról, hogy ha igazán jó minőségű ételeket szeretnénk fogyasztani, akkor bizony magunknak kell beszereznünk az alapanyagokat és megfőznünk belőle az ételt, hogy aztán nyugodt szívvel fogyasszuk, vagy tegyük családunk elé az asztalra. Mi, a KitchenBox csapata a jó minőségű alapanyagok és ételek hiányát ismertük fel, illetve ezek beszerzésének nehézségeit. A főzés örömével pedig könnyű volt összekötni, hiszen az emberek főzni szeretnek, viszont az azt megelőző hosszas, fárasztó folyamatokra kevés idejük marad. Mi továbbra is azon leszünk, hogy mindenkinek lehetőséget teremtsünk az egészséges életre, a friss és jó minőségű alapanyagokból készített ételekre, csütörtök ide vagy oda.

Kép forrása

 

Címkék: főzés, torkos csütörtök

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem