Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Elindultunk! :)

21november
2014

Elindultunk! :)

Néhány hónapja tettünk egy vállalást felétek, bízva abban, hogy sok örömötöket fogjátok lelni a szolgáltatásainkban, hiszen arra törekedtünk, hogy könnyebbé, egyszerűbbé, egészségesebbé tegyük az életeteket és finomabbá az ételeteket.

Ezen dolgoztak a séfek, a szakácssegédek, a cégvezetők, az informatikusok, a marketingesek, a fotósok, a dietetikusok, a PR-es kollégák, az asszisztensek, a beszerzők, a beszállítók: vagyis a teljes KitchenBox csapat. Közösen úgy ítéltük meg, hogy az eredmény már méltó arra, hogy kilépjünk vele elétek, így örömmel jelentjük be, hogy:

A mai napon elindult a KitchenBox, az első professzionális alapanyag- és receptkiszállító projekt a régiónkban.

Az oldalra hivatalosan is felkerült az első 9 recept. Rengetegszer kóstoltuk már őket és mivel nekünk nagyon ízlettek, ezért bízunk benne, hogy neked is elnyerik majd tetszésedet. Igyekeztünk úgy összeállítani a kínálatot, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt.

Ha sikerült kíváncsivá tennünk, akkor nézd meg ajánlatainkat. Első rendelésed könnyedén leadhatod IDE KATTINTVA.

Szeretnénk az ételek kiszállításában is rugalmasak lenni, ezért futáraink hetente két napon, négy időpontban állnak rendelkezésetekre: a ti döntésetek, hogy kedden délelőtt, délután vagy pénteken délelőtt, délután szeretnétek megkapni az ételeket.

Ha maradtak benned kérdések a KitchenBox-al kapcsolatban kattints ide és a Gyakran Ismételt Kérdésekben megtalálod a modellünk részletes leírását.

Élményekben gazdag főzőcskézést és jó étvágyat kívánunk! :)

Címkék: .

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem