Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

KitchenBox - A rád szabott rendszer

16december
2014

 KitchenBox - A rád szabott rendszer

A KitchenBox csapata alapvetően két fő célt tűzött ki maga elé, egyrészt azt, hogy finom, egészséges és vitamindús ételeket kínál, másrészt azt, hogy levegye a terhet a válladról.

Ha próbáltad már szolgáltatásunkat, te is tudod, ha még csak ismerkedsz vele, akkor engedd meg, hogy néhány fontos infót most megosszunk veled.

Ki ne szeretné azt, hogy a dolgok minden körülmények között zökkenőmentesen történjenek, minden tökéletes legyen, pontos és átlátható. A vágy az mindenkiben ott van, ebben biztosak vagyunk. Éppen ezért a KitchenBox az egészségtudatos táplálkozás képviselete mellett ezt is zászlajára tűzte: szem előtt tartva igényeidet.

Miről is szól a rendszer?

A rendszer lényege, hogy beállított prefereciák alapján mi hetente küldünk neked ízletes ételeket, illetve azok alapanyagait és a hozzá tartozó receptkártyákat. 

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnek jókat enni miközben a főzésben is örömüket lelik, vagy éppen most ismerkednek vele. Fiatal pároknak, elfoglalt családanyáknak, későig dolgozóknak, randira készülőknek, akiknek a bevásárlásra éppen nem marad idejük, csak egy gyors főzésre, cserébe jókat ennének és főztjükért szívesen learatnák a babérokat.

Vagyis hetente kapok különleges ételeket?

Igen, ez egy automatikus rendszer, melyet a Te kényelmedért alakítottunk ki. A beállított igényeid alapján mi hétről hétre ajánlunk neked ételt/ételeket és amennyiben megfelelőnek találod kiküldjük a fogások alapanyagait és hozzá a jól követhető receptkártyákat. Ezzel azt a célkitűzésünket szeretnénk teljesíteni, miszerint nincs más dolgod, mint  hátradőlve megvárni, amíg megérkezik a dobozod és már főzhetsz is. Természetesen a beállításokon bármikor tudsz változtatni: szüneteltetni, leállítani az automatikus rendelést és kiszállítást, többet/kevesebbet rendelni, ahogyan csak szeretnéd… Mindent megtalálsz a regisztráció után a saját menüpontodban.

Ha nem választok ételt, mi alapján választ a rendszer nekem a következő hétre?

A regisztrációkor kitöltésre kerülő preferenciáid alapján a rendszerünk összeállítja a kifejezetten rád szabott, ízlésednek leginkább megfelelő ételeket, amiket kiviszünk neked az általad megadott email címre. Ez a szolgáltatás a te kényelmed miatt lett így összeállítva: te döntesz mindig mindenről, Mindössze az email-edre nézz rá, ahova küldjük az igényeid alapján kiválasztott ételről/ételekről az ajánlatunkat. Amennyiben megfelelőnek találod, már kész is a rendelés. Nem kell felmenni külön az oldalra, kattintgatni, kosárba tenni, megrendelni, fizetési procedúrán újra végigmenni. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a profilodban te magad válaszd ki mit szeretnél kapni, ha az úgy jobban tetszik. Hiszen tudod. te döntesz mindig, mindenről.

Sok időt kívánunk a teendőidhez és jó étvágyat főztödhöz! :)

Címkék: rendszer, KitchenBox

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

05február
2018

Hőspogácsa, mert ma én főztem.

Cukkinis hőspogácsa aszalt paradicsomos kölessel. Tardos János élménybeszámolója
Részletek
27november
2017

Bízd az idei karácsonyt a KitchenBoxra!

Karácsony, szeretet, család, barátok, jó bulik. És rengeteg vásárlás, főzés. De, hogyan mininalizáljuk a stresszt?
Részletek
20november
2017

4 hetes egészség program Virágh Barbarával!

Az egészséges életmód nem szezonfüggő. A KitchenBox - DietBox segít, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem