Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

KitchenBox - A rád szabott rendszer

16december
2014

 KitchenBox - A rád szabott rendszer

A KitchenBox csapata alapvetően két fő célt tűzött ki maga elé, egyrészt azt, hogy finom, egészséges és vitamindús ételeket kínál, másrészt azt, hogy levegye a terhet a válladról.

Ha próbáltad már szolgáltatásunkat, te is tudod, ha még csak ismerkedsz vele, akkor engedd meg, hogy néhány fontos infót most megosszunk veled.

Ki ne szeretné azt, hogy a dolgok minden körülmények között zökkenőmentesen történjenek, minden tökéletes legyen, pontos és átlátható. A vágy az mindenkiben ott van, ebben biztosak vagyunk. Éppen ezért a KitchenBox az egészségtudatos táplálkozás képviselete mellett ezt is zászlajára tűzte: szem előtt tartva igényeidet.

Miről is szól a rendszer?

A rendszer lényege, hogy beállított prefereciák alapján mi hetente küldünk neked ízletes ételeket, illetve azok alapanyagait és a hozzá tartozó receptkártyákat. 

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnek jókat enni miközben a főzésben is örömüket lelik, vagy éppen most ismerkednek vele. Fiatal pároknak, elfoglalt családanyáknak, későig dolgozóknak, randira készülőknek, akiknek a bevásárlásra éppen nem marad idejük, csak egy gyors főzésre, cserébe jókat ennének és főztjükért szívesen learatnák a babérokat.

Vagyis hetente kapok különleges ételeket?

Igen, ez egy automatikus rendszer, melyet a Te kényelmedért alakítottunk ki. A beállított igényeid alapján mi hétről hétre ajánlunk neked ételt/ételeket és amennyiben megfelelőnek találod kiküldjük a fogások alapanyagait és hozzá a jól követhető receptkártyákat. Ezzel azt a célkitűzésünket szeretnénk teljesíteni, miszerint nincs más dolgod, mint  hátradőlve megvárni, amíg megérkezik a dobozod és már főzhetsz is. Természetesen a beállításokon bármikor tudsz változtatni: szüneteltetni, leállítani az automatikus rendelést és kiszállítást, többet/kevesebbet rendelni, ahogyan csak szeretnéd… Mindent megtalálsz a regisztráció után a saját menüpontodban.

Ha nem választok ételt, mi alapján választ a rendszer nekem a következő hétre?

A regisztrációkor kitöltésre kerülő preferenciáid alapján a rendszerünk összeállítja a kifejezetten rád szabott, ízlésednek leginkább megfelelő ételeket, amiket kiviszünk neked az általad megadott email címre. Ez a szolgáltatás a te kényelmed miatt lett így összeállítva: te döntesz mindig mindenről, Mindössze az email-edre nézz rá, ahova küldjük az igényeid alapján kiválasztott ételről/ételekről az ajánlatunkat. Amennyiben megfelelőnek találod, már kész is a rendelés. Nem kell felmenni külön az oldalra, kattintgatni, kosárba tenni, megrendelni, fizetési procedúrán újra végigmenni. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a profilodban te magad válaszd ki mit szeretnél kapni, ha az úgy jobban tetszik. Hiszen tudod. te döntesz mindig, mindenről.

Sok időt kívánunk a teendőidhez és jó étvágyat főztödhöz! :)

Címkék: rendszer, KitchenBox

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem