Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

KitchenBox-ba zárt szeretet

05december
2014

KitchenBox-ba zárt szeretet

Segíteni nem csak szeretünk, de felelősségünknek is tekintjük, ezért a KitchenBox csapata is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához.

Nehéz sorsú gyermekeknek tehetjük szebbé az ünnepet egy-egy doboznyi ajándékkal. Csapatunk is megtöltött néhány KitchenBox-os dobozt gyerekjátékokkal és most arra kérünk téged, velünk együtt segíts Te is! 

A Baptista Szeretetszolgálat évekig külföldről kapott adományokat osztott szét a kicsiknek, majd 2004-ben indították el saját kezdeményezésüket, a dobozok hazai gyűjtését. Egyetlen budapesti gyűjtőponttal indult az akció, ami mára annyira kinőtte magát, hogy tavaly több mint 40 ezer gyermeknek jutott egy-egy szépséges “szeretetdoboz”.

Most mi is szeretnénk segíteni, a gyerekeknek és neked is, ha szeretnél csatlakozni az akcióhoz. Ehhez most nem kell mást tenned, mint a kiszállított KitchenBox dobozt megtölteni ajándékkal, majd futárunkkal visszaküldeni központunkba, hogy azt átadhassuk a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Mit is érdemes a dobozba tenni? Erről bővebben itt olvashatsz: http://ciposdoboz.hu/hogyan-keszithetek-ajandekot

A csomagokat 2014. december 18-ig várják a gyűjtőpontokon, így kérlek, ajándékodat legkésőbb a 2014. december 16-i rendelésed kiszállításakor küldd vissza a futárral.

Töltsük meg együtt szeretettel a KitchenBox-ot!

Köszönjük, ha Te is csatlakozol hozzánk.

          

Címkék: cipősdoboz, karácsony

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem