Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

KitchenBox Főzősuli - Vágási Technikák 1. rész

04december
2014

KitchenBox Főzősuli - Vágási Technikák 1. rész

Otthonosan mozogsz a konyhában, de tökéletesítenéd a technikáidat, vagy nem vagy egy konyhatündér, de szívesen megtanulnál egy-két fogást, ami felgyorsítja és hatékonyabbá teszi ténykedésed a konyhában? Ügyes kezű szakácsaink most a KitchenBox Főzősuli keretében tanítanak neked néhány vágási technikát. Ismerd meg és alkalmazd technikáikat!

Minden héten csodálva nézzük séfjeink profizmusát, ahogy nem egészen fél perc alatt Juliennre vágják a paprikát, brunoise-ra a cukkinit, és szeletekre a répát. Most betekintést engedünk egy kicsit a kulisszák mögé. Rövid videónkból nem csak az derül ki, hogy a most még beazonosíthatatlan tűnő szavak, valójában különböző vágási technikákat jelentenek. A lassításból az is jól látszik hogyan is kell ezeket profin használni.

A videóban tehát
-    a vékony szeletek készítését, 
-    a Julienne vágást és
-    a Brunoise aprítást mutatjuk be.

Kérünk mindenkit, hogy gyakoroljon nyugodtan, de óvatosan. Séfjeink több éves gyakorlatuknak köszönhetik a gyorsaságukat, a hibátlan kivitelezést. Ha sokat gyakorlunk, mi is megtanulhatjuk, de addig is vigyázzunk az ujjainkra. :)

Ha szeretnél más vágási technikával is megismerkedni, írd meg a facebook.com/kitchenbox oldalunkra, melyek ezek.

Címkék: Vágás, főzősuli

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem