Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Közkívánatra újra burger a KitchenBox menüjében

20május
2015

Közkívánatra újra burger a KitchenBox menüjében

A burger menő, fancy, imádni való és egy pár éve aranykorát éli; mindenki készíti, kóstolja, véleményezi és a legfőbb: keresi a számára tökéleteset, a legfinomabb összeállítást.

A burger olyannyira elnyerte az emberek tetszését, hogy már fesztiválokat is rendeznek a tiszteletére, sőt, a legnevesebb sztárséfek itthon és külföldön egymásra licitálva próbálják megalkotni a legmennyeibb kompozíciót, ami bekerül a burgerek képzeletbeli nagykönyvébe. Még nem készítettél burgert, de vágysz rá, hogy kipróbálhasd? Rendelj jövő hétre (22.hét) burgert a KitchenBox kínálatából!

Jalapenos burger kéksajttal

A felfedezők és kísérletezők legnagyobb szerencséjére, a KitchenBox másodszor is menüjén kínál egy olyan burgert, amelynek íze azonnal rabul ejt, ha szereted a jalapeno kissé csípős fanyarságát és a kéksajt pikánsabb, erőteljesebb ízét. Kombinálva ezeket a nem mindennapi összetevőket a valódi marhahúsból és császárszalonnából készült húspogácsánkkal feledhetetlen élményben lesz részed. Ezt garantáljuk. :)

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen visszajelzéseket kaptunk korábbi,grillezett ananásszal és chilis kukoricasalátával megbolondított csirkeburgerünkkel kapcsolatban?

 “Nagyon ízlett. Nagyon meg voltam elégedve a bucival. Nem az a tartósítószer ízű hamburger zsemle.” Willem Franciska (31)

 “Külföldön élő testvéremnek készítettem el ezt a hamburger, mikor hazalátogatott. Nagy kritikus, szerintem nincs olyan hamburger, amit ő ne kóstolt volna. A chilis kukorica teljesen levette a lábáról. A buciról pedig azt mondta, hogy igazi amerikai style.” Borsanyi Szimóna (28)

 “Az ötlet remek, még soha nem próbáltam magamtól elkészíteni egy hamburger. Külön örültem, hogy csirkéből volt a pogácsa, mert szinte csak a csirkehúst eszem meg. Az már biztos, hogy nem csak a marhából készült burger lehet finom. Nekem nagyon ízlett.” Fagyas Mónika (36)

 “Mint szakács, érdekesnek találtam az öteletet és külön tetszett, hogy a hozzávalók sem voltak szokványos burger alapanyagok, ezért is próbáltam ki. Az ananászt én kihagytam volna, de összességében pozitív csalódás volt, még a húspogácsa is szaftos lett annak ellenére, hogy csirke.” Kaltenecker László (32)

 “Fiammal együtt készítettük el és az egészben az elkészítés folyamata tetszett a legjobban. Igaz, hogy a végére szinte nem maradt a salátából semmi. Még sült a hús, addig kicsit megkóstoltuk. Szóval a saláta nagyon jó volt főleg így a chilivel, a buci puha volt, nem morzsálódott szét.” Csánki Szilárd (39)

Ezúttal legyél Te a burger séf és tesztelj minket! Készítsd el ezt a mennyei Jalapenos burgerünket kéksajttal, melyhez minden alapanyagot a megszokott, kiváló minőségben szállítunk ki neked. Természetesen a recepttel sem kell bajlódnod, mi azt is küldjük a csomagban. Neked csak a sütés és a burgerezés öröme marad!

Címkék: hamburger, burger, vacsoradoboz

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem