Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.

Mit kell tudni a fesztiválról?

A Művészetek Völgye egy teljesen egyedülálló kulturális rendezvénysorozat,  melyet minden évben július végén és augusztus elején rendeznek és 10 napig tart. Idén 2015. július 24-én kezdődik és augusztus 2-án ér véget. A rendezvények között színházi előadások, könnyű-, komoly-, jazz-, nép- és világzenei koncertek, irodalmi estek és délutánok, kiállítások és mesterségek bemutatása szerepelnek. Emellett a gasztronómia szerelmesei belekóstolhatnak a táj jellegzetes kézműves ételeibe és alkoholos- illetve mentes italaiba egyaránt.

Rendelj, főzz és legyél Te a szerencsés, aki párjával együtt ingyen jeggyel mehet be a 25. Művészetek Völgye fesztivál első napjára! Már az első nap olyan előadókkal találkozhattok majd, mint Lajkó Félix, Sena, a Dumaszínház, a Mary Popkids, Szirtes Edina Mókus, az Anna and the Barbies, Sebestyén Márta, Harcsa Veronika, Hajós András, a Momentán Társulat, Hobó, a Kaláka vagy a 25. évfordulóra saját udvart nyitó, a fesztivált alapító Márta István. 

Címkék: KitchenBox, művészetekvölgye, fesztivál, party, jegy

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

05február
2018

Hőspogácsa, mert ma én főztem.

Cukkinis hőspogácsa aszalt paradicsomos kölessel. Tardos János élménybeszámolója
Részletek
27november
2017

Bízd az idei karácsonyt a KitchenBoxra!

Karácsony, szeretet, család, barátok, jó bulik. És rengeteg vásárlás, főzés. De, hogyan mininalizáljuk a stresszt?
Részletek
20november
2017

4 hetes egészség program Virágh Barbarával!

Az egészséges életmód nem szezonfüggő. A KitchenBox - DietBox segít, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem