Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.

Mit kell tudni a fesztiválról?

A Művészetek Völgye egy teljesen egyedülálló kulturális rendezvénysorozat,  melyet minden évben július végén és augusztus elején rendeznek és 10 napig tart. Idén 2015. július 24-én kezdődik és augusztus 2-án ér véget. A rendezvények között színházi előadások, könnyű-, komoly-, jazz-, nép- és világzenei koncertek, irodalmi estek és délutánok, kiállítások és mesterségek bemutatása szerepelnek. Emellett a gasztronómia szerelmesei belekóstolhatnak a táj jellegzetes kézműves ételeibe és alkoholos- illetve mentes italaiba egyaránt.

Rendelj, főzz és legyél Te a szerencsés, aki párjával együtt ingyen jeggyel mehet be a 25. Művészetek Völgye fesztivál első napjára! Már az első nap olyan előadókkal találkozhattok majd, mint Lajkó Félix, Sena, a Dumaszínház, a Mary Popkids, Szirtes Edina Mókus, az Anna and the Barbies, Sebestyén Márta, Harcsa Veronika, Hajós András, a Momentán Társulat, Hobó, a Kaláka vagy a 25. évfordulóra saját udvart nyitó, a fesztivált alapító Márta István. 

Címkék: KitchenBox, művészetekvölgye, fesztivál, party, jegy

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
20május
2015

Közkívánatra újra burger a KitchenBox menüjében

A burger menő, fancy, imádni való és egy pár éve aranykorát éli; mindenki készíti, kóstolja, véleményezi és a legfőbb: keresi a számára tökéleteset, a legfinomabb összeállítást.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem