Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Óvjuk a környezetet

14december
2014

Óvjuk a környezetet

KitchenBox figyel a környezet tisztaságára, de ehhez a Ti segítségetekre is szükségünk van. Nézd meg hogyan tudsz segíteni.

Arról viszonylag kevés szó esett eddig, hogy a KitchenBox a fenséges ételek leszállítása mellett az újrahasznosítható szemét elszállításában is partner. Neked ezzel nincs más dolgod, mint a műanyag és papír csomagolóanyagokat összegyűjteni és visszazárni a KitchenBox dobozába, majd a következő rendelés leszállításakor odaaadni ezt a futárnak.

Csapatunk a környezettudatosság híve, így a raktárunkba visszérkező hulladékokat megfelelő helyre szállítjuk, ahol a műanyag és papírszemét feldolgozása, majd újrahasznosítása megtörténik.

A pocsékolást mi sem szeretjük, környezetünk megóvása pedig nekünk is szívügyünk, ezért arra kérünk, hogy a keletkezett újrahasznosítható szemetet vagy a szelektív gyűjtőkbe helyezd, vagy engedd meg, hogy mi segítsünk neked ebben.

Köszönjük, hogy te is óvod környezeted! 

Címkék: hulladék, hulladékgyűjtés, környezet

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem