Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Szilveszteri buli a KitchenBox-szal!

10december
2014

Szilveszteri buli a KitchenBox-szal!

Már most a szilveszteri menün gondolkodsz? Valami igazán ütőset szeretnél összerakni a barátaidnak? Levesszük a terhet a válladról és kezedbe adunk egy olyan kulcsot, amit imádni fogsz.

Partybox a KitchenBox-tól! Ráadásul most ajándék olasz édességet is teszünk a dobozba, amivel szintén le fogod nyűgözni a társaságot.  

A lakás díszítése, az italok beszerzése, a törékeny tárgyak elpakolása elég sok idő lesz majd a szilveszteri készülődéskor, ezért arra gondoltunk, hogy a recepten való agyalás és a bevásárlás nyűgjét levesszük a válladról. Összeállítottunk egy olyan szilveszteri partybox-ot, ami minden földi jót tartalmaz, sőt: annál is többet, melyek elkészítése után barátaid imába foglalják majd neved! Vigyázz, mert könnyen rákaphatnak főztödre! :)

A szilveszteri partyboxban található menü elkészítése – akárcsak az összes többi Kitchenbox-os ételé, - nag

yon egyszerű, így a főzés öröme a tiéd, a hosszadalmas bevásárlás, sorbanállás, cipekedés és a legfrissebb alapanyagok kiválogatása pedig a mi reszortunk. Bízd ránk a szilveszteri menüt és most a kiválasztott fogás mellé ajándék édességet, egy isteni Fehércsokis panna cotta, vörsboros- pezsgős körtével küldünk. A partyboxot 6, vagy annál több főtől tudod megrendelni.A partybox-ot 6, vagy annál több főtől tudod megrendelni, hiszen a party valahol ott kezdődik. :)

Kettő közül is tudsz választani, vagy akár mindkettőt. Panna cottá-ra a vendégeink lesznek a meghívottak.

 Oldalas, szinagpuri coslew salival, mogyoróval 

Tofus zöldséges malac fasirt nyárson, currys kokusztej mártásban lencsével

Fehércsokis panna cotta, vörsboros- pezsgős körtével  

 

 

 

Címkék: szilveszter, partybox, unnep

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem