Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

#uberkitchenbox #uberbudapest

16április
2015

#uberkitchenbox #uberbudapest

Mi történik akkor, ha egy újszerű város mobilitási rendszert ötvözünk a gasztronómiával? Elmondom: egy szuper fancy kezdeményezés születik, amiben mindenki szabadon részt vehet és ami egy élhetőbb világ képét hozza el nekünk.

A világ egyik legnagyobb startup vállalkozása, az UBER soha nem működött együtt magyarországi gasztro céggel, mostanáig. 2015. április 17- én indul ugyanis az UBER és a KitchenBox közös kampánya, melynek keretében az UBER felhasználók ezen a napon ingyenesen rendelhetnek KitchenBox on Demand dobozokat az UBER alkalmazáson keresztül. Az együttműködés úttörő a régióban és örömteli, hogy egy közel 40 milliárd USD értékű cég a KitchenBox-ot választotta partnerének.

 

Mi is az Uber?

 

Az Uber technológiai cég, olyan okostelefon applikáció és platform, ami összeköti az autósokat utasokkal és lehetővé teszi a számukra, hogy eljussanak A-ból B pontba.

Az Uber küldetése, hogy megváltoztassa az emberek városi közlekedését. Olyan rugalmas, megbízható és biztonságos megoldást kínál, ami forradalmasíthatja a város mobilitását.

 

Hogyan kapcsolódik ehhez a KitchenBox?

 

Az UBER és a KitchenBox együttműködése fontos alapokon nyugszik, mindkét vállalkozás innovatív modellre épül és célja egy élhetőbb világ létrehozása. Az UBER választásának fontos eleme, hogy támogatja az egészséges életmódot és ezen törekvésében a KitchenBox-ot találta a legjobb partnernek. A KitchenBox egyik legfőbb célja az egészséges életmód elősegítése kiváló minőségű alapanyagokkal és fitt receptekkel, ezen túlmenően fontos törekvés az ételpazarlás csökkentése is. Mindezek nevében és szellemében, egy közös kampányt indít el az UBER és a KitchenBox.

2in1 Box

Most nem csak a főzés élménye vár rád a dobozainkban, hanem az UBER által megálmodott biztonságos és kényelmes közlekedés élménye is.

Szeretnéd Te is halmozni az élvezeteket?

Válogass az egészséges és különleges receptjeink közül.

http://kitchenbox.hu/etelek

Ha megtaláltad a tökéletes ételt, egyszerűen rendeld meg és keresd a dobozodban a 2500 Ft-os, új felhasználóként beváltható UBER kupont.

 

 

Címkék: uberkitchenbox, uber

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

10szeptember
2015

Hízik a magyar

Ez nem a legújabb egész estés nemzeti filmalkotás címe, hanem egy nemrégiben publikált kutatás eredménye. A statisztikák szerint a magyarok közel kétharmada (65%) küzd súlyproblémával, ráadásul ez a szám évről-évre emelkedik.
Részletek
04augusztus
2015

5+1 gondolat, miért kényelmes a KitchenBox-szal a főzés

Ahány ember, annyi féle gondolat és érzés a főzéssel kapcsolatban. Egyesek imádnak a konyhában alkotni, míg mások éppen csak barátkoznak a főzés gondolatával. Legutóbbi felmérésünkből viszont az derült ki, hogy éppen 5+1 dologról eléggé egyöntetűen nyilatkoztatok, megerősítve ezzel alapgondolatunkat. Mik is ezek?
Részletek
09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem