Add meg a nevét és az e-mail címét annak, akivel meg szeretnéd osztani a cikket:

Újraindult a Kitchenbox, mi változott?

11szeptember
2017

Újraindult a Kitchenbox, mi változott?

Egy startup élete nem mindig könnyű, erről sokan tudnának mesélni. Az elmúlt néhány hónapban működésünket újraszerveztük, erről mesélünk most néhány szót. A KitchenBox csapata továbbra is nagyon hisz abban, hogy a magyar piacon igenis fontos az ételpazarlás felszámolása, azaz a pontosan kimért alapanyagok használata. Jó dolog, hogy akinek nincs ideje vagy kedve bevásárolni, az is tudjon főzni élvezettel. Új dimenziókat nyit, hogy bátran elkezdhetsz főzni akkor is, ha még soha nem fogtál fakanalat a kezedben.

Amikor azt mondjuk, a KitchenBox csapata, egy kicsit mást értünk alatta, mint eddig. A projekt alapítói továbbra is részei a cégnek, az operatív folyamatokra azonban új lelkes tagok érkeztek a KitchenBoxba. Kretz Balog László, az Egyenmeg professzionális étel kiszállító cég alapítója pontosan tudja és ismeri az ételek kiszállításához szükséges folyamatokat, jelenleg ügyvezetőként tevékenykedik a KitchenBoxban, tőle kapjátok a gondosan összeválogatott alapanyagokat. Boros Regina, az OXO Labs kockázati tőkebefektetőcég korábbi marketing vezetője, számos gasztronómiai projekt megalkotója és szaktanácsadója igyekszik a kommunikációs támogatást biztosítani a KitchenBox számára. Az OXO Labs egyébként a KitchenBox egyik befektetője is, szóval tulajdonosi szemmel is nyomon követi az eseményeket. Végül, de nem utolsósorban Virágh Barbara, profi életmód tanácsadó, a Virágh Barbara - The Choice alapítója továbbra is figyel arra, hogy a KitchenBoxból igazán egészséges és diétás ételeket is választhass, övé a DietBox részleg.

Melyek a legfontosabb változások?
Mindig aznapra tudsz rendelni.

Amikor elemeztük a KitchenBox korábbi folyamatait, arra jutottunk, hogy a heti két kiszállítás helyett megpróbáljuk megoldani nektek, hogy minden nap szállíthassunk, még pedig a már aznapra leadott rendeléseket is! 

Változtak-e az ételek?
Nem. Ugyanazokkal a receptekkel dolgozunk, amelyeket korábban már megismertetek és megszerettetek.

Ez nem jelenti azt, hogy nem fogjuk frissíteni a kínálatot, de úgy láttuk, hogy a már megszokott recepteket szívesen rendelitek újra. Nem szeretnénk megfosztani az élménytől, hogy jól begyakorolj egy-egy receptet és akkor rendeld meg, amikor csak akarod. 

Változott-e a kínálat?
Igen, több étel közül tudsz választani. 

Korábban előfordult, hogy egy-egy fogás eltűnt átmenetileg a kínálatból, utána ismét visszajött. Most úgy alakítottuk a kínálatot, hogy szinte minden kint legyen, ami éppen elérhető szezonálisan, vagy jó minőségű alapanyagot tudtunk hozzá szerezni. 

Nem is szaporítjuk tovább a szót, megyünk dolgozni, tőletek pedig azt kérjük, hogy tartsatok velünk, támogassatok bennünket, továbbra is nehéz úton járunk, hiszen ez egy teljesen új modell a magyar gasztronómiai palettán. Teszteljétek szolgáltatásunkat, ha pedig bármilyen nehézségbe ütköztök, vagy hibát találtok, kérjük, jelezzétek nekünk az info@kitchenbox.hu emailcímen!

Sok szeretettel,

A KitchenBox csapata

Virágh Barbara
Boros Regina
Kretz Balogh László


 

 

Címkék: kitchenbox, blog

 
   

Cikkek, amik még érdekelhetnek

05február
2018

Hőspogácsa, mert ma én főztem.

Cukkinis hőspogácsa aszalt paradicsomos kölessel. Tardos János élménybeszámolója
Részletek
27november
2017

Bízd az idei karácsonyt a KitchenBoxra!

Karácsony, szeretet, család, barátok, jó bulik. És rengeteg vásárlás, főzés. De, hogyan mininalizáljuk a stresszt?
Részletek
20november
2017

4 hetes egészség program Virágh Barbarával!

Az egészséges életmód nem szezonfüggő. A KitchenBox - DietBox segít, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Részletek

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem