Abban hiszünk...

A KitchenBox séfjei olyan recepteket állítanak össze, amik változatosak és egészségesek. Szakmai felügyeletük mellett olyan ételek születhetnek a Te konyhádban, amik táplálóak és ízletesek. Évtizedes tapasztalatuk a gasztronómiában biztosíték arra, hogy az ízek illeszkednek, a színek a szemet gyönyörködtetik, az adagok pedig bőségesek. Az általuk kiszámolt mennyiségeket grammra pontosan kimérve küldjük el Neked, így biztos lehetsz benne, hogy a főzési folyamat végén nem kell semmilyen maradékot kidobnod. Egészségesen táplálkozol, miközben óvod a környezetet. Jól lakik a test és a lélek. Mi ebben hiszünk.

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem