Megjelenések

index


Fő médiapartnerünk - Central Médiacsoport Zrt.

 

 

 

Tovább

index

2015-06-01

A HVG is írt a KitchenBox -ról Magyarország piacvezető vacsoradoboz szállítójáról

Tavaly a semmiből indultak, olyat kínálnak, ami nemhogy Magyarországon nincs, de Európában is csak elvétve fordul elő. Gasztrolegót szállítanak házhoz főzni nem tudóknak, bevásárolni nem szeretőknek, munkamániásoknak, akiknek semmire sincs idejük, de ami mégis lenne, azt a legkevésbé sem a konyhában akarják eltölteni. Társkereső oldalakon hirdetik magukat, hiszen a párkeresők szeretnek felvágni kiszemeltjük előtt majdnem saját készítésű vacsorával.

 

 

Tovább

index

2015-04-02

Forbes - Magyarország

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy működésünk negyedik hónapjában a Forbes teljes oldalas cikkben számol be a KitchenBox-ról. Köszönjük!

Tovább

index

2015-03-28

Nálunk is elindult a „rendelj és főzz” mozgalom

Bevásárolnak, receptet adnak és pontosan kimérik a szükséges alapanyagokat nekünk, hogy pazarlás nélkül, egészségesen főzhessünk otthon olyan ételeket, amik eszünkbe sem jutnának magunktól.

Tovább

index

2015-02-24

WeLoveBudapest

“Think outside the box!” – mondják a kreatívok, ami annyit tesz, hogy a megszokott gondolatok helyett válaszd a még szárnyalóbb fantáziát. A Kitchenbox éppen a dobozolást támogatja: az egészen új vállalkozás lényege, hogy adagra kiszámítva megkapjuk a választott fogás hozzávalóit, és a pontos instrukciókat követve készül el a vacsora, mely éppen annyi, amennyire szükségünk van: nincs pazarlás, csak a főzés és az evés öröme.

Tovább

index

2015-01-21

Blans.hu Kitchen Box - Neked csak a főzés élménye marad

Javában 2014 volt, amikor a frissen indult Kitchen Box tesztelési lehetőséget biztosított nekem és én örömmel éltem is a lehetőséggel. Egy doboz érkezett a lakásom ajtajához tele alapanyagokkal és pontos útmutatással, így esélyem sem volt elrontani, a végén mindenből meleg étel lett. De még milyen!

 

Tovább

index

2014-12-16

MarieClaire

A MarieClaire is minket ajánla a karácsonyi menühöz.

Tovább

index

2014-12-11

A főzés minden nyűgjét megoldja helyettünk a magyar startup

 

Az egészséges táplálkozásra sokan szeretnének odafigyelni, de a kevés szabadidő miatt a legtöbben csak hétvégén tudnak főzni. Nyugaton sok népszerűvé vált online vállalkozás ismerte fel az igényt, és újszerű módszerekkel próbálják az emberek tudatos étkezés iránti vágyát kielégíteni. A régióban most először Magyarországon is elindult egy ilyen szolgáltatás, ami recepteket hozzávalókkal együtt szállít házhoz

Tovább

index

2014-12-10

KITCHENBOX – FŐZÉS BEVÁSÁRLÁS NÉLKÜL

Bevalljuk őszintén, hogy szívesen főznénk többet, de egy húzós nap után már nincs időnk vagy energiánk megvásárolni a szükséges hozzávalókat, így inkább veszünk hazafelé valamit, eszünk otthon egy szendvicset, vagy bepötyögjük telefonba a kedvenc házhoz szállító éttermünk számát. Egészen idáig legalábbis így volt.  Aztán belebotlottunk a Kitchenbox névre keresztelt oldalba, ami különleges alternatívát ajánl. Ki is próbáltuk.

Tovább

index

2014-12-08

Te is lehetsz Jamie Oliver a saját konyhádban!

Mit főzzek ma ebédre? Nem tudom. Nálunk ez a párbeszéd rendszeresen felhangzik otthon, miközben időhiány van, és különben sincs idő bevásárolni ahhoz az ételhez, amiről még nem tudjuk, mi legyen. A hétköznapi főzések munka mellett beillenek egy-egy bűvészmutatványnak. Ezért teszteltük a Kitchen Box nevű új kezdeményezést, ami talán mindegyik problémára megoldást nyújthat.

Tovább

index

2014-11-28

ThePitch.hu

Az egészséges táplálkozásra sokan szeretnének odafigyelni, de a kevés szabadidő miatt a legtöbben csak hétvégén tudnak főzni. Nyugaton sok népszerűvé vált online vállalkozás ismerte fel az igényt, és újszerű módszerekkel próbálják az emberek tudatos étkezés iránti vágyát kielégíteni. A régióban most először Magyarországon is elindult egy ilyen szolgáltatás, ami recepteket hozzávalókkal együtt szállít házhoz.

Tovább
Sajtókapcsolat:

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem