Óvjuk a környezetet

Arról viszonylag kevés szó esett eddig, hogy a KitchenBox a fenséges ételek leszállítása mellett az újrahasznosítható hulladék elszállításában is partner. Neked ezzel nincs más dolgod, mint a műanyag és papír csomagolóanyagokat összegyűjteni és visszazárni a KitchenBox dobozába, majd a következő rendelés leszállításakor odaaadni ezt a futárnak.

Csapatunk a környezettudatosság híve, így a raktárunkba visszérkező hulladékokat megfelelő helyre szállítjuk, ahol a műanyag és papírszemét feldolgozása, majd újrahasznosítása megtörténik.

A pocsékolást mi sem szeretjük, környezetünk megóvása pedig nekünk is szívügyünk, ezért arra kérünk, hogy a keletkezett újrahasznosítható szemetet vagy a szelektív gyűjtőkbe helyezd, vagy engedd meg, hogy mi segítsünk neked ebben.

Köszönjük, hogy te is óvod környezeted! 

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem