Bugaci húsgombócleves pulykacombból -

A Kiskunsági Nemzeti Parkban található Bugac a legismertebb magyar puszták egyike, mely máig az őshonos magyar háziállattartás egyik központi területe. Levesünk is erről a környékről származik, melyet a háziasszonyok készítettek a napi munkából hazatérő, megfáradt uraik számára. Az igazán laktató leves visszahozza a magyaros ízeket a konyhába, mindezt úgy, hogy vonalainkra sem kell ügyelnünk, hiszen elkészítési módja rendkívül egyszerű, hozzávalói pedig sovány alapanyagokra apellál. Egészségünkre!

Ezek találhatóak a dobozban:
Darált pulykacomb, vöröshagyma, fokhagyma, fűszerpaprika, sárgarépa, fehérrépa, zeller, babérlevél, sovány tejföl, tojás, petrezselyemzöld, olívaolaj, só, bors, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Edény

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: közepes
   
Kalória: 410 Kcal/adag
Zsír: 22g
Protein: 33g
Szénhidrát: 19g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Magyarország
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: igen
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Bugaci húsgombócleves pulykacombból
1750 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem