Chorizos, rozmaringos csirkeragu - édesburgonyával

A Chorizo a spanyol, főként az asztúriai konyha egyik jellegzetes kolbászterméke, amely nagyon hasonlít a magyar füstölt kolbászhoz. A spanyolok alapvetően disznóhúsból, míg a portugálok sokszor disznó- és marhahús keverékéből készítik. "Piment"-nek nevezett pirospaprikával és sok fokhagymával gyúrják össze a húsmasszát, amit aztán bélbe töltenek, akárcsak nálunk. Felhasználási lehetőségei nagyon változatosak: a szakácsok szeretik különböző húsok mellé tálalni. Mi most rozmaringos csirkeraguval készítjük el és édesburgonyával tálaljuk. Egészségünkre!

Ezek találhatóak a dobozban:
Csirkemell filé, chorizo, salottahagyma, rozmaring, édesburgonya, citrom, sárga kaliforniai paprika, fokhagyma, só, bors, olívaolaj, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Lábas, Serpenyő

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: közepes
   
Kalória: 440 Kcal/adag
Zsír: 11g
Protein: 51g
Szénhidrát: 31g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Spanyolország
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: nem
Laktózmentes: igen
Gluténmentes: igen
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Chorizos, rozmaringos csirkeragu
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem