Diós bundában sült csirkemell - Tört zellerrel, kakukkfüves sült almával

Ez a Diós bundában sült csirkemell, tört zellerrel megbolondítva éppen neked lett kitalálva, ha szereted az egyszerű, ám annál ízletesebb ételeket. Az omlós és ízletes csirke ízét a diós bunda még fenségesebbé teszi, míg a tört zeller “élettel” tölti meg. A zellert már az ókori görögök is előszeretettel fogyasztották gyógyító erejéért, de széles körben elterjedt az a hit is, hogy a zeller a libidót is fokozza (bár ezt klinikai vizsgálatok még nem bizonyították). Azt viszont igen, hogy a zeller serkentőleg hat a veseműködésre és az emésztési panaszok, étvágytalanság kezelésében is igen jótékony a hatása.
Tudtad, hogy az Egyesült Államokban a zellert kenyérre kenve, vagy mártogatós formában étvágygerjesztőnek is használják? Hm, meg is éheztünk… Jó étvágyat!

Ezek találhatóak a dobozban:
Csirkemell filé, méz, dió, zeller, vaj, tejszín, alma, kakukkfű ág, olívaolaj, só, bors, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Keverőtál, Lábas, Tepsi, Burgonyatörő

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: könnyű
   
Kalória: 780 Kcal/adag
Zsír: 40g
Protein: 53g
Szénhidrát: 55g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Magyarország
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: igen
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Diós bundában sült csirkemell
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem