Fehérboros friss tagliatelle - barna champignon-nal

A taglietelle egy hamisítatlan olasz finomság, mely különböző ízesítésének és változatos mártásoknak köszönhetően remek ízkombinációkat kínál. Ezúttal friss barna csiperkével és fehérboros mártással kínáljuk. Tudtad, hogy a barna csiperke íze jóval markánsabb, mint a fehéré; húsa szilárdabb állagú és roppanósabb a főzést követően? Azt szokták mondani, hogy aki egyszer megkóstolta a barna csiperkét, az legközelebb is ezt választja. A csiperkegomba nagyon fontos D-vitaminforrása szervezetünknek. Egészségünkre!

Ezek találhatóak a dobozban:
Tagliatelle, spenót, champignon gomba, fokhagyma, petrezselyemzöld, parmezán sajt, tejszín, fehérbor, olívaolaj, só, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Serpenyő, Fazék

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: közepes
   
Kalória: 573 Kcal/adag
Zsír: 26g
Protein: 9g
Szénhidrát: 8g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Olaszország
   
Vegetáriánus: igen
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Fehérboros friss tagliatelle
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem