Grillezett csirke quinoa - görög salátával

A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, amit nem is olyan régen ismert meg és kezdett el használni a magyar konyha. Pedig már 8-9 ezer évvel ezelőtt előszeretettel fogyasztotta az ember, az inkák pedig szent ételnek tartották, és a „Gabona anyja” néven emlegették ezt a finomságot. Az inka harcosok a quinoamagnak köszönhetően nagyon kitartóak voltak, és az átlagnál jóval gyorsabban gyógyultak fel a harcban szerzett sérüléseikből. Próbáljuk ki mi is ezt az egészen érdekes ízű finomságot és legyünk fittek, energiával telítettek egész nap. Egészségünkre!

Ezek találhatóak a dobozban:
Csirkemell filé, quinoa, vaj, feta sajt, fokhagyma, fürtös paradicsom, fekete olívabogyó, lilahagyma, koriander, citrom, olívaolaj, só, bors, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Edény, Keverőtál, Serpenyő

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: könnyű
   
Kalória: 654 Kcal/adag
Zsír: 19g
Protein: 69g
Szénhidrát: 104g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Dél-Amerika
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Grillezett csirke quinoa
1990 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem