Grillezett csirkemell - zöldséges vadrizzsel

Kóstoltad már a vadrizst? És tudtad róla, hogy ez a rizzsel csupán rokonságban áll és nem egy fajtája? A gluténmentes finomság színe jellegzetes sötétbarna, íze sokak szerint a dióéra emlékeztet. B-vitamin tartalma kimagasló, élelmi rost, fehérje és kalóriatartalma pedig a barna rizshez hasonló. Ezúttal grillezett csirkemellel és vegyes zöldségekkel tálaljuk. Egészségünkre!

Ezek találhatóak a dobozban:
Csirkemell filé, vadrizs, piros és sárga kaliforniai paprika, újhagyma, cukkini, sárgarépa, pesto, só, bors, olívaolaj, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Lábas, Serpenyő

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: közepes
   
Kalória: 485 Kcal/adag
Zsír: 4g
Protein: 47g
Szénhidrát: 67g
Eltarthatóság: 5 nap
Származási hely: Magyarország
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Grillezett csirkemell
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem