Mézes mustárban sült csirkefalatok - tejszínes mártásban vele sült parázsburgonyával mángolddal

Csodás ízkombináció egy egyszerűen elkészíthető ételbe zárva, ami felfedezésre vár. A méz és a mustár mennyei párost alkot, olyat, ami a magyar gasztronómiában korábban nem volt megtalálható, hiszen a francia konyha sajátja. És milyen szerencse, hogy hozzánk is eljutott! Azt figyeltük meg, hogy aki a mustárt és az édesebb ízeket is kedveli, viszont a méz nem a legnagyobb barátja, általában még ő is előszeretettel fogyasztja ezt a kombinációt. Ezt a fogást bátran ajánljuk kisgyermekeseknek is, hiszen a picik nagy kedvence.

Ezek találhatóak a dobozban:
Csirkeszárny, csirkecomb filé, magos mustár, tejszín, tárkony, parázsburgonya, mangold, tejföl, fokhagyma, méz, só, bors, olívaolaj, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Serpenyő, Keverőtál

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: közepes
   
Kalória: 730 Kcal/adag
Zsír: 27g
Protein: 44g
Szénhidrát: 57g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Franciaország
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Mézes mustárban sült csirkefalatok
2200 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem