Rukkolás palacsinta - roquefort szósszal

Itt az ideje, hogy változtassunk berögződéseinken és ha legközelebb sós palacsintáról esik szó, akkor a Hortobágyi húsos mellett ez a finomság is megemlítésre kerüljön. Aki roquefort imádó és egyszer megkóstolja ezt a gasztromán kitekintést, annak többet nehezebb lesz a sós palacsinták közt a választás, mert ez is garantáltan kedvencévé válik. Mint II. Henriknél a a roquefort sajt, aki már 1550-től védelem alá helyezte, hiszen már akkor is hamisították azt.

Ezek találhatóak a dobozban:
Tojás, teljes kiőrlésű liszt, tej, tejszín. roquefort sajt, rukkola, koktélparadicsom, kukoricakeményítő, só, olívaolaj, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Keverőtál, Serpenyő, Habverő

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: közepes
   
Kalória: 611 Kcal/adag
Zsír: 40g
Protein: 38g
Szénhidrát: 48g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Franciaország
   
Vegetáriánus: igen
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Rukkolás palacsinta
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem