Spenóttal és fetával töltött rétes - zöldfűszeres joghurttal

Itt az ideje, hogy újraértelmezzük a sós rétes fogalmát és megízleljünk valami igazán gourmet ízt, amit eddig biztosan nem a réteshez párosítottunk. A spenót és a feta nemcsak a Pantone skála szerint, de ízre is teljesen összepasszoló alapanyagok, bár eddig talán kevésszer, vagy még sosem ízleltük őket együtt. A spenót, vagy más néven paraj élettani jelentősége a magas vitamin, ásványi só és nyomelem tartalmában keresendő. A növény spenót kitűnő forrása sokféle vitaminnak (K, A, Mg, C, B2… stb.), ezen kívül ismert forrása az omega-3 zsírsavnak is. Töltődjünk fel, egészségünkre!

Ezek találhatóak a dobozban:
Spenót, vöröshagyma, fokhagyma, feta sajt, koktélparadicsom, joghurt, oregánó, petrezselyemzöld, snidling, réteslap, só, bors, olívaolaj, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Keverőtál, Serpenyő, Tepsi

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: közepes
   
Kalória: 380 Kcal/adag
Zsír: 14g
Protein: 20g
Szénhidrát: 36g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Görögország
   
Vegetáriánus: igen
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Spenóttal és fetával töltött rétes
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem