Taco kehely - chilis marhahús raguval

Egy falat Mexikó, karakteres fűszerek, a távolból szinte hallod a mariachi-k zenéjét, csupán egy valami hibádzik: a kalapod nem törhető taco. De egyet se félj, ez mégsem mese: a csomagban minden finomság helyet kapott, ami egy hamisítatlan mexikói taco kehelyhez kell. Ha szereted a csípős ízeket, mindened a mexikói konyha, akkor ez a finomság kedvenced lesz. Könnyen és gyorsan elkészíthető fogás, amit az egész család szeret. Egészségünkre!

Ezek találhatóak a dobozban:
Taco kehely, darált hátszín, vöröshagyma, piros és sárga kaliforniai paprika, kukorica, fokhagyma, chili corn carne fűszerkeverék, paradicsom, jégsaláta, cheddar sajt, olívaolaj, receptkártya fázisfotókkal.

Szükséges eszközök:
Kés, Serpenyő

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: közepes
   
Kalória: 569 Kcal/adag
Zsír: 28g
Protein: 40g
Szénhidrát: 38g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Mexikó
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: igen
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Taco kehely
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem