Tarkaborsos grillezett lazacfilé - rukkolás burgonyapürével, sült paradicsommal

Nem is olyan régen az emberek még úgy gondolták, hogy az ideális étrendnek semmilyen formában nem kellene zsírt tartalmaznia. Ez volt egyúttal a zsírmentes diéták korszaka, ami szerencsére nem volt hosszú életű. A lazac az egyik legegészségesebb étel, amit természetes omega-3-zsírsavtartalma miatt szinte kötelező fogyasztani, ugyanis egészségre gyakorolt hatása szinte végtelen. A durvára tört fekete, fehér, zöld, és rózsabors ízének keveredése teszik ezt a nagyon egészséges halat igazán pikánssá, a nagy szemek pedig a gasztronómiai élményt fokozzák.

Ezek találhatóak a dobozban:
Lazacfilé, tarkabors keverék, burgonya, vaj, tej, rukkola saláta, koktélparadicsom, só, olívaolaj, receptkártya fázisfotókkal

Szükséges eszközök:
Kés, Edény, Serpenyő, Burgonyanyomó

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: könnyű
   
Kalória: 710 Kcal/adag
Zsír: 38g
Protein: 37g
Szénhidrát: 62g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Norvégia
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: igen
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Tarkaborsos grillezett lazacfilé
2200 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem