Thai vörös currys tészta - kókusztejjel, füstölt tofuval

A Thai konyhára jellemző harmónia alapja, hogy az ételeik nagy részében egyszerre van jelen a sós, az édes, a savanyú és a fűszeres. Az ételek azonban nem csak ízükben gazdagok, hanem hatnak a többi érzékszervünkre is. A thai konyha szeret gombával, padlizsánnal, szójababcsírával dolgozni, valamint a kókuszból nyert folyadékot, az úgynevezett kókusztejjel is igen sok ételhez használja. Ezzel a recepttel betekintést nyerhetünk a távol kelet izgalmas gasztronómiájába.

Ezek találhatóak a dobozban:
Ázsiai tojásos tészta, kókusztej, vörös curry paszta, brokkoli, füstölt tofu, törökmogyoró, sárgarépa, cukkini, champignon gomba, mogyoróolaj, szárított fafülgomba, só, receptkártya fázisfotókkal

Szükséges eszközök:
Kés, Edény, Serpenyő, Wok

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: könnyű
   
Kalória: 583 Kcal/adag
Zsír: 39g
Protein: 20g
Szénhidrát: 16g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Thaiföld
   
Vegetáriánus: igen
Csípős: nem
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Thai vörös currys tészta
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem