Rólunk

A KitchenBox egy valódi értékközvetítő szolgáltatás.

Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban az egyik legdinamikusabban növekvő gasztronómiai trend az úgynevezett "meal kit", azaz egy finom étel kiváló receptje és a hozzá kimért alapanyagok házhoz szállítása, gyorsan és rugalmasan alkalmazkodva a vásárlóhoz.

A KitchenBox elhozta Magyarországra ezt az új formátumot. 

Mit nyújt a KitchenBox?

Profi séfek által összeállított recepteket, valamint a receptekhez kimért kiváló minőségű, helyi beszállítóktól vásárolt alapanyagokat.

Milyen alapanyagokhoz jutsz majd?

 • vegyszermentes növényekkel, a lehetőségekhez képest minél inkább biotermesztésben,
 • szabadtartású állatokkal dolgozó,
 • tisztességes körülmények között termelő,
 • a termékeket szállítási körzetünkhöz minél közelebb előállító,
 • felelősen gondolkodó és tevékenykedő

gazdák és termelők áruit részesítjük előnyben, akikkel igyekszünk méltányos, egymást megbecsülő együttműködéseket kialakítani. 

Érték üzeneteink

Ha bennünket választasz, akkor 

 • az élelmiszerpazarlás ellen leteszed voksodat,
 • törekszel arra, hogy otthoni főzéssel valódi értéket, valódi ízeket tegyél az asztalodra, vagy családod asztalára nap, mint nap,
 • nem támogatod a multinacionális vállalatokat, a szupermarketeket, a dolgozóikat és a kistermelőket kizsákmányoló ipari minőségű termékeik vásárlásával,
 • időt spórolsz meg, amelyet egyébként vásárlással, sorbanállással, utazással, vezetéssel, parkolással töltenél,
 • támogatod a magyar komoly értéket képviselő és ezekért nap mint nap megküzdő termelőket,
 • sokkal finomabb, egészségesebb és valódi tápanyagban gazdag alapanyagokhoz jutsz, mintha hagyományos üzletekben vagy akár a piacon vásárolnál, 
 • ha még soha nem főztél vagy csak ritkán, egy új, a kikapcsolódásodat értékesen és kreatívan támogató aktivitást kezdesz el, miközben fantasztikus eredményeket érsz el,
 • örömet okozol gyermekeidnek azzal, hogy nem gyorsétterembe viszed őket, hanem otthon együtt főztök, közös időtöltéssel alkottok nagyszerű, finom ételeket,
 • gyermekeidet is időben tudatos táplálkozásra neveled, megismerteted velük az alapanyagokat, segíted eligazodásukat az életben az élelmiszerek területén,
 • esetleges élelmiszer allergiád ellenére változatosan tudsz étkezni, ugyanis rengeteg receptünket kifejezetten gluténérzékeny, laktózérzékeny, diétázó vagy egyszerűen csak a könnyebb ételeket kedvelő fogyasztóinknak terveztük. 

A KitchenBox nem csak egy cég. Elhivatottak vagyunk és szeretnék könnyebbé tenni az életed nap mint nap. Azért hoztuk létre a KitchenBox-ot, hogy változatosan és egészségesen tudj étkezni, mindezt úgy, hogy megmaradjon a főzés öröme. Válassz mindig megújuló recept kínálatunkból, rendelj és bízd ránk az ételek kiválasztását, a hozzávalók beszerzését és kimérését. Házhoz szállítjuk a rendelésedet, így neked tényleg csak a főzésre kell koncentrálnod.

Recepteket készítünk, bevásárolunk, kimérünk, csomagolunk, mellé teszünk egy szemléletes receptkártyát amivel lépésről lépésre követheted az elkészítést és elvisszük az otthonodba. A főzés örömét meghagyjuk neked, élvezd akár egyedül, akár barátaiddal vagy családoddal. Nincsenek titkaink, pontosan láthatod, hogy miből és hogyan készül el az ételed és a séf tényleg te leszel. Rajtad múlik, hogy hogyan variálod. Megváltoztatod kicsit vagy követed pontosan a receptkártyát? Kizárólag a Te döntésed.

A rendszerben lehetőséged van arra, hogy válogass az idényhez és különböző eseményekhez kapcsolódó recept összeállításunk között. Ezek lehetnek a szülinapi partytól kezdve a karácsonyi menüig bármi. Célunk, hogy évszakokhoz köthető izgalmas ételekkel, valamint speciális eseményeken különleges receptekkel nyűgözhesd le a vendégeidet, anélkül, hogy a menün kelljen gondolkoznod, vagy az alapanyagok beszerzésén kelljen stresszelned.

A KitchenBox csapata

Barbara, Regina, Laci 

Egészség. Főzés. Élmény.

Blog

27november
2017

Bízd az idei karácsonyt a KitchenBoxra!

Karácsony, szeretet, család, barátok, jó bulik. És rengeteg vásárlás, főzés. De, hogyan mininalizáljuk a stresszt?
Részletek

Menü

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem