Rólunk

A KitchenBox nem csak egy cég. Olyan emberek csapata akik elhivatottak és szeretnék könnyebbé tenni az életed nap mint nap. Azért hoztuk létre a KitchenBox-ot, hogy változatosan és egészségesen tudj étkezni, mindezt úgy, hogy megmaradjon a főzés öröme. Add meg a preferenciáidat, rendelj és bízd ránk az ételek kiválasztását, a hozzávalók beszerzését és kimérését. Házhoz szállítjuk a rendelésedet, így neked tényleg csak a főzés élményére és a finom vacsorára kell koncentrálnod.

Recepteket készítünk, bevásárolunk, kimérünk, csomagolunk, mellé teszünk egy szemléletes receptkártyát amivel lépésről lépésre követheted az elkészítést és elvisszük az otthonodba. A főzés örömét meghagyjuk neked, élvezd akár egyedül, akár barátaiddal vagy családoddal. Nincsenek titkaink, pontosan láthatod, hogy miből és hogyan készül el az ételed és a séf tényleg te leszel. Rajtad múlik, hogy hogyan variálod. Megváltoztatod kicsit vagy követed pontosan a receptkártyát? Kizárólag a Te döntésed.

Fontos látnod, hogy egy újszerű modellben működünk, a kényelmed érdekében a beállításaid alapján az első rendelésed után automatikusan ajánlunk és küldünk Neked ételeket, ez a Te személyes menüd. Ne izgulj, ha módosítanál az ajánlott recepteken, esetleg felfüggesztenéd a rendelést vagy kihagynál pár alkalmat azt is könnyedén megteheted.

A rendszerben lehetőséged van arra, hogy válogass az idényhez és különböző eseményekhez kapcsolódó recept összeállításunk között. Ezek lehetnek a szülinapi partytól kezdve a karácsonyi menüig bármi. Célunk, hogy évszakokhoz köthető izgalmas ételekkel, valamint speciális eseményeken különleges receptekkel nyűgözhesd le a vendégeidet, anélkül, hogy a menün kelljen gondolkoznod, vagy az alapanyagok beszerzésén kelljen stresszelned. Ezt a Szezonális ajánlat menüben teheted meg.

Végezetül pár szó a beszállítóinkról. A KitchenBox fontos célja, hogy kiváló minőségű alapanyagokat szállítsunk otthonodba, ennek érdekében törekszünk arra, hogy a legfrissebb árut közvetlenül a termelőktől szerezzük be számodra. Blogunkban rendszeresen bemutatjuk beszállítóinkat így Te is megismerheted, hogy kivel dolgozunk és milyen ételek kerülnek az asztalodra.

 

A KitchenBox csapata

Barbara, Magdi, Árpi, Gergő, Péter, Szabolcs, András

Egészség.Főzés.Élmény.

Blog

09június
2015

Művészetek völgyére a KitchenBox-szal

Legújabb együttműködésünknek köszönhetően ezúttal a 2015-ös Művészetek Völgye belépőjével szeretnénk megajándékozni legszerencsésebb vásárlóinkat, akik a fesztivál első napjára páros, ingyenes belépőjegyet kapnak rendeléseik mellé.
Részletek

Menü

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem