Termelőink: Farkas Zsolt, Balástya

30 éve foglalkoznak termeléssel, családi gazdaságban. A termelésre jellemző, hogy egy éven belül tavasszal burgonyát, ősszel paprikát termelnek. A sok éves tapasztalat és a homoktalaj eredményeképp a legjobb minőségű burgonyát nyújtja a kertészet a fogyasztóknak. Főbb termékek: burgonya (Evolution, Red Scarlet, Aladin).

Termeléstechnológia: fóliasátor


Grillezett karaj

Hétről-hétre megkóstolva ételeinket már te is megtapasztalhattad, hogy a glutén- vagy laktózmentes fogások is lehetnek ízletesek, finomak, továbbmegyek: kedvenceiddé válhatnak. Azt mondom, ez most is így lesz, hiszen fogásunk gluténmentes. Igazi húsimádó finomsággal készültünk, amit a cheddar karakteres ízével és a jalapeno paprika csipősségével bolondítunk, tepsis burgonyával tálalunk. Egészségünkre!

Kapcsolódó letölthető receptkártya


 
 

Próbáld ki a KitchenBox ételeit

 


Minden egy egészséges és finom vacsora elkészítéséhez pontosan kimérve annyi főre amennyire készíted

Friss zöldségek

Friss zöldségek

Legjobb minőségű húsok és halak

Minden más alapanyag kimérve, ami szükséges a recepthez

Könnyen követhető receptkártya

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem