Termelőink: Feczák Tamás, Hódmezővásárhely

2001 óta kertészkednek, 4,3 hektáron. A kertészet mellett vetőmag nemesítéssel, előállítással is foglalkoznak. Egyedülálló a kertészet a napenergia hasznosításban, napelemet csak ők használnak Dél-Alföldön.

Termeléstechnológia: üvegház, függesztett csatornás termesztés kőzetgyapot közegben, fűtés termálvízzel

 


Spanyol lecsó

Lassan kezdjük azt hinni, hogy minden európai országnak megvan a maga lecsója, de ez nem igaz. Finomítva kicsit viszont már áll a dolog: sok európai országnak megvan a maga lecsója, mely alapjaiban hasonlít a magyar lecsóhoz, de mindig mindenhol egy kicsit eltérő. És éppen ez a szépség, azaz finomság az egészben. Ezúttal a spanyol lecsót hoztuk el nektek teljesen glutén- és laktózmentes formában, mely íz azonnal rabul ejt majd. A recept különlegessége a tojás és a plusz sütés, ami a magyar lecsónál nem alap dolog. És a végeredmény? Mediterrán ízélmény hazai beütéssel. Az lesz az érzésed, mintha ezt már sokszor kóstoltad volna, ám most valami teljesen újat tartogat számodra. Kóstolásra fel!

Kapcsolódó letölthető receptkártya


 
 

Próbáld ki a KitchenBox ételeit

 


Minden egy egészséges és finom vacsora elkészítéséhez pontosan kimérve annyi főre amennyire készíted

Friss zöldségek

Friss zöldségek

Legjobb minőségű húsok és halak

Minden más alapanyag kimérve, ami szükséges a recepthez

Könnyen követhető receptkártya

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem