Termelőink: Horváth-Zsikó Sándor, Balástya

30 éve foglalkoznak kertészettel, a családi gazdaságba még a nagyszülők is besegítenek. Jelenleg 10 hektáron termelnek. A későbbiekben tervezik a hűtőkapacitás bővítését, hogy a speciális hűtést igénylő sütőtököt is tudják hosszabb ideig tárolni és tervezik az öntözési technika modernizálását is. Főbb termékek: sütőtök (Orange Gold), sárgarépa, zeller, burgonya, kápia paprika, gabona.

Termeléstechnológia: szabadföld és hideg fólia


Kacsamell

A kacsa egy aromás, fenséges ízű hús, ami nem minden nap kerül az asztalra. Elkészítési lehetőségei igen változatosak. Ezúttal télies köntösbe öltöztettük egy kis sütőtökkel és lencsével, amelyek ugyan szokatlanok együtt, de remekül harmonizálnak a kacsa mellett.

Kapcsolódó letölthető receptkártya


 
 

Próbáld ki a KitchenBox ételeit

 


Minden egy egészséges és finom vacsora elkészítéséhez pontosan kimérve annyi főre amennyire készíted

Friss zöldségek

Friss zöldségek

Legjobb minőségű húsok és halak

Minden más alapanyag kimérve, ami szükséges a recepthez

Könnyen követhető receptkártya

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem