Termelőink: Oltványi Gyula, Mórahalom

Sokadik generációs parasztcsalád, mely a termelést fűszerpaprikával és őszibarackkal kezdte. A Mórakert Szövetkezet alapító tagjai közé tartozott, a Szövetkezet után specializálódtak a burgonyára. Jelenleg 40 hektáron termelnek. A szőlő homokon való burgonyatermelés adja a fajták speciális színét, ízét. A talaj miatt nem csak egészen korán, hanem egész évben tudnak burgonyát biztosítani.

Termeléstechnológia: szabadföldi, szántóföldi fátyolfólia, normál korai, tárolós korai


Aszalt szilvás sertésnyárs

Ha valódi ízkavalkádra vágysz, akkor ezt most neked sütöttük ki. A szilva édesen fanyar íze a curry pikáns aromájával nagyszerűen kiegészíti a sült sertés karakterességét. Nem mindennapi finomságról van szó, ami ízén túl tápértékében is kiemelt csemege. A szilva kiváló C-vitaminforrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet a rák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban. Ízleljük, fogyasszuk rendesen egészségünk megőrzésének érdekében.

Kapcsolódó letölthető receptkártya


 
 

Próbáld ki a KitchenBox ételeit

 


Minden egy egészséges és finom vacsora elkészítéséhez pontosan kimérve annyi főre amennyire készíted

Friss zöldségek

Friss zöldségek

Legjobb minőségű húsok és halak

Minden más alapanyag kimérve, ami szükséges a recepthez

Könnyen követhető receptkártya

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem