Termelőink: Vörös Homár, Budapest

A Vörös Homár Halkereskedések Kft-t 2012-ben azzal a céllal alapították, hogy a hazai piacon egy újszerű megoldással népszerűsítse az európai viszonylatban nagyon alacsony halfogyasztást. A Hegyvidék központban megnyitott üzletük nem csupán egy halkereskedés, hanem gasztrobár és főzőiskola is egyben. A Vörös Homár azon kevés halkereskedések egyike, aki szinte minden halat heti több alkalommal saját maga szerez be Olaszország/Spanyolország és Németország/Ausztria legnagyobb halforgalmazóitól. Hisz benne, hogy tökéletes halkereskedést csakis teljesen friss árura alapozva lehet felépíteni. A Vörös Homár Halkereskedések Kft. tökéletes kiszolgálópartnere azoknak a vásárlóknak, akik szeretnének minőségi, friss alapanyagokat vásárolni akár a megszokott kedvencek, akár a prémium kategóriás termékek közül. Mára nem csak a magánvásárlók kedvenc halkereskedésévé vált Budapesten, hanem szállodák és éttermek megbízható partnere is.


Roston sült lazac

A lazac rendkívüli tápértékének és gazdag omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően igen népszerű étel az ínyencek és az egészségükre odafigyelő családok körében, ám kivételes ízének köszönhetően még azok is szívesen fogyasztják, akik nem szeretik a halat és a halételeket. A lazac semmihez sem hasonlítható íze, pikáns illata és gyönyörű rózsaszínes megjelenése minden érzékszervet egyszerre beindít. Ezúttal ratatouille-val, azaz a francia lecsóval egy könnyed esti vacsorának is beillik. Egészségünkre!

Kapcsolódó letölthető receptkártya


 
 

Próbáld ki a KitchenBox ételeit

 


Minden egy egészséges és finom vacsora elkészítéséhez pontosan kimérve annyi főre amennyire készíted

Friss zöldségek

Friss zöldségek

Legjobb minőségű húsok és halak

Minden más alapanyag kimérve, ami szükséges a recepthez

Könnyen követhető receptkártya

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem