Tudj meg többet


1. Mi kigondoljuk és megtervezzük a vacsorád

Minden héten profi séfjeink egészséges, alacsony kalóriájú (áltlag 400-600 Kcal) recepteket állítanak össze, melyeket könnyedén elkészíthetsz otthon. Annak érdekében, hogy ezek az ételek gyorsan (25-45 perc) és egyszerűen elkészüljenek, egy receptkártyát adunk, amin képekkel illusztráljuk az elkészítés folyamatát lépésről-lépésre.

1. Mi kigondoljuk és megtervezzük a vacsorád

2. Mi bevásárolunk Neked

Nincs többé hosszas bevásárlás! Idegtépő sorban állás! Mi felkutatjuk neked azokat a friss, kiváló minőségű alapanyagokat, amikre szükséged lesz a receptekhez. Valamint azokat a speciális hozzávalókat is megszerezzük, amelyeket a szupermarketek polcain nem lehet megtalálni.

2. Mi bevásárolunk Neked

3. Kimérjük a szükséges mennyiséget

Sokszor előfordul az, hogy nem tudunk egy-egy termékből pontosan annyit megvásárolni, mint amennyire szükségünk lesz a főzéshez, vagy éppen többet főzünk, mint amennyit el is fogyasztunk. Így sajnos az esetek többségében ezeket az ételeket kidobjuk, vagyis ételt pazarlunk.
Éppen ezért, hogy ezt elkerüljük, mi pontosan kimérjük neked azt a mennyiséget, amelyet garantáltan fel is fogsz használni. Ezzel nem csak a légkört és a környezetet, de pénztárcánkat is kíméljük.

3. Kimérjük a szükséges mennyiséget

4. Te elkészítesz egy különleges és finom ételt teljesen magadtól otthon!

Legfőbb célunk az, hogy bárki el tudjon készíteni otthon egy igazán nagyszerű és finom ételt és éppen ezért tekintjük legfőbb feladatunknak azt, hogy megkönnyítsük és szórakoztatóvá tegyük a főzést. Velünk minden héten új ételeket készíthetsz vacsorára, csak most nem kell gondolkoznod azon, hogy mit főzz, vagy mit hol szerezz be hozzá. Hagyd, hogy ezt intézzük neked, te csak fedezd fel a főzés örömét velünk még ma.

5. Te elkészítesz egy különleges és finom ételt teljesen magadtól otthon!

Mi van a dobozban?

 


Minden egy egészséges és finom vacsora elkészítéséhez pontosan kimérve annyi főre amennyire készíted

Friss zöldségek

Friss zöldségek

Legjobb minőségű húsok és halak

Minden más alapanyag kimérve, ami szükséges a recepthez

Könnyen követhető receptkártya

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem