Autómentés assistance szolgáltatással

Kitchenbox  » Autó »  Autómentés assistance szolgáltatással
Autómentés assistance szolgáltatással

Az autó tulajdonosok többségénél biztosan előfordult már, hogy lerobbantak valahol az úton. Ha még nem hallottunk az autó assistance szolgáltatásról, akkor érdemes körbenéznünk a piacon, mert nagyban megkönnyítheti az életünket. Hiszen legtöbbször az autómentés, főleg ha azonnal szeretnénk igénybe venni, nagy költségeket róhat ránk.

A jármű utazás előtti ellenőrzése csökkentheti a meghibásodás valószínűségét, az autómentés szükségességét. Ez azonban nem garantálja, hogy mechanikai meghibásodás nem következik be. Amikor ez megtörténik, megnyugtató, ha van olyan fedezet, amely átvállalja az autómentés folyamatát.

A gépjármű-biztosítás tartalmazhatja az autó meghibásodási fedezetét, de korlátozott fedezetet kínál. Ezért jobb, ha külön szabályzatot köt, és bővíti a lefedettséget, és egyszerűen igényel kiegészítőket.

A lefedettség mértéke a kapott kiegészítő szolgáltatásoktól függően változhat. Íme azonban az öt közös előny, amely ezzel a szállítási védelmi intézkedéssel jár. Bár nem tudjuk megjósolni, hogy mikor kell használni a hibatakarót, hálásak leszünk, ha szükségünk lesz rá.

1. Háztól-házig autószállítás

A háztól házig terjedő lefedettség az adott szabályzattól függ, de gyakran magában foglal bizonyos távolságot az otthonunktól.

2. Segítség az úton

Ha autónk utazás közben akadozik, szerelőik felkereshetik a helyszínt, hogy gyors javítást végezzenek. Ha azonban a kár kijavítása hosszabb időt vesz igénybe, vontatót küldhetnek, hogy a járművet egy akkreditált szervizbe szállítsák.

3. Segítségnyújtás az ország egész területén

Az assistance szolgáltatások rendelkezésre állnak olyan meghibásodási fedezetek, amelyek segítséget nyújtanak az út közben bajba jutottakon. Azoknak kifejezetten javasolt ez, akik gyakran és nagy távolságokat tesznek meg autóval.

4. Az utazás folytatódik

Nehéz lenne taxit vagy tömegközlekedési eszközt bérelni, amikor az autó a semmi közepén fullad le. Ezért az autó meghibásodásának biztosítása lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjünk a szolgáltatóval és segítséget kérjen a szállításban.