Van megoldás, ha nincs időnk társkereső alkalmazásokra

Kitchenbox  » Szolgáltatás »  Van megoldás, ha nincs időnk társkereső alkalmazásokra
Van megoldás, ha nincs időnk társkereső alkalmazásokra

Gyakran halljuk másoktól, miszerint nincs idejük önmagukra. Sokan a túlzsúfolt napirendjük miatt az ismerkedést is elvetik, pedig semmi másra nem vágynak jobban, mint egy jól működő, boldog kapcsolatra.

Az online társkereső oldalak és a telefonos applikációk elsőre megfelelő alternatíváknak tűnhetnek, de ugyanúgy időt igényelnek a részünkről, és nem is keveset. Hosszasan böngészni a társkereső profilok között, vagy jobbra és balra húzogatni órákon át a telefonunk kijelzőjét fárasztó tevékenység, és ha mégis időt szánunk rá, a rengeteg felszínes társkereső profil mögül nem tud átjönni számunkra a másik ember személyisége. Ráadásul sokan a valóságtól merőben eltérő profilképpel vágnak bele a párkeresés folyamatába, jól hangzó frázisokba sűrítik bele személyiségük legelőnyösebb vonásait. Amikor pedig megtetszik nekünk valaki és beszélgetésbe bonyolódunk vele, nem tudjuk kiverni a fejünkből a gondolatot, hogy talán másokkal is párhuzamosan ismerkedik éppen, miközben velünk is megoszt egy keveset magából. Ez pedig nem a mi negatív hozzáállásunkat tükrözi, mert sajnos a jelenség igenis gyakori az online társkereső platformokon. Mindenki biztonsági játékot játszik, élvezi a rázúduló figyelmet.

Amennyiben mi egy sokkal minőségibb és személyesebb útra vágyunk, ahol az időhiány sem jelent problémát, akkor egy profi társkereső iroda jelenthet számunka megoldást. A szolgáltatás ereje a komplex, felszínességtől mentes profilalkotásban rejlik, valamint abban, hogy a hozzánk leginkább illő személyeket nem mi választjuk ki szúrópróba szerűen a társkereső közösség tagjai közül. A közvetítő feladata, hogy tudatosan, az egyedülálló felek igényeit és sajátosságait összevetve lássa át a lehetséges egyezéseket. Ezzel segít megspórolni nekünk a feleslegesen lefutott köröket, a tépelődést, hogy vajon a másik fél szintén a párját keresi, vagy csupán unaloműzésnek használja a társkereső alkalmazást. Mindezeken túl az önismeretünk szempontjából is hasznos beszélgetésre kerül sor a profilalkotás során, a közvetítő tudása ugyanis sokkal komplexebb annál, mint hogy jó szeme van az emberi kapcsolatokhoz.