Megéri online felkeresni kedvenc játékboltunkat

Kitchenbox  » Család »  Megéri online felkeresni kedvenc játékboltunkat
Megéri online felkeresni kedvenc játékboltunkat

A gyerekek ajándékainak beszerzése nem feltétlenül a nagyobb áruházak vagy plázák játékosztályainak felkeresését jelenti. A legmenőbb darabok sokszor egy online játékbolt kínálatában lelhetőek fel. A választék ma már hatalmas, szinte elképzelhetetlen, hogy minden ott legyen egy játékbolt polcán, míg egy webáruház a teljes készletét könnyedén be tudja mutatni. A vásárlás kényelmes, otthonról intézhető minden, fizetni akár a rendeléskor bankkártyával, akár a csomag átvételekor, utánvéttel tudunk. A csomagok néhány napon belül átvehetőek. Fontos tudni, hogy online vásárlás esetén nem csak a szokásos jótállással tudunk élni, de ha a termék kézhezvétele során kiderül, hogy nem olyan mint képzeltük, visszaküldhetjük azt – nincs tehát kockázat.

A Playmobil összes klasszikus és tematikus készlete áttekinthető egy játék webáruház felületén, miközben aligha férne el egy hagyományos játékbolt üzletében. A western, kalóz, babaház, lovarda vagy városi témák mellett népszerű filmek és sorozatok adják a készletek témáját, mint például a Szellemirtók, a Scooby Doo, a Vissza a jövőbe vagy a Star Trek. Már ez a felsorolás is magában rejti azt a potenciális veszélyt is, hogy a gyerek helyett anya vagy apa szeret bele egy-egy nosztalgikus darabba, esetleg egy menő Mini Cooper, netán egy Porsche 911 kerül az online bevásárlókosárba.

Napjaink népszerű mesehősei más játékokon is visszaköszönnek. Chase, Marshall, Skye és a Mancs őrjárat többi tagja a Spin Master átalakítható járgányain és a Smoby legkisebbeknek szánt vagány járművein (járássegítő bébitaxi, roller) is megtalálhatóak. A Hasbro LPS figuráit vagy a Schleich Hupikék törpjeit sem kell bemutatni a legtöbb családban.

Egy igazán jó Playmobil játékbolt egyaránt segít az ötletadásban és konkrét termékek gyors megtalálásában. Egyik sem lehetetlen egy hagyományos üzletben, de biztosan gyorsabb egy játék webáruházban, ahol könnyen kereshetünk gyártó, témakör, korosztály vagy éppen az alapján, hogy inkább lányok vagy inkább fiuk körében népszerűbb az adott játék. A szabadszavas keresőbe bármilyen mese vagy film nevét beírhatjuk és az oldal listázza számunkra az elérhető darabokat, de ha pontosan ismerjük, melyik termékre van szükségünk, akkor hosszas keresgélés nélkül a megfelelő helyre irányít minket.