Az infrashape edzés előnyei télen

Kitchenbox  » Egészség »  Az infrashape edzés előnyei télen
Az infrashape edzés előnyei télen

Az Infrashape terápia télen is kifejezetten jó sportnak minősül. Az alakformáló készülékek legújabb generációja, amely első pillantásra minden várakozást felülmúl. Az Infrashape tulajdonképpen egy fekvő helyzetű eszköz, ami egy biciklihez hasonlít, infravörös sugárzás közben, betekerve kell tekerni fél óráig vagy egy óráig.

A hűvös őszi és a hideg téli estéket kifejezetten kellemes egy meleg infrashape biciklin fekvő helyzetben biciklizni. A sok különböző krémnek hála pedig az infrashape tréning alkalmas arra is, hogy a cellulit lerakódást kezelje a bőrön.

Ez a stílusos, modern dizájn egy kerékpárkapszulában, számos innovatív technológiát (érintőképernyő, luxus bőrborítás, vákuummasszázs, infravörös, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők) tartalmaz. Az infrashape tréning során az elégetett kalóriák 80%-a víz, a többi zsírból, koleszterinből és más zsírban oldódó nehézfémekből áll. Elképesztő eredményeket okoz a túlsúly és a cellulitisz kezelésében. A készülék kombinálja a nyomás alatti vákuumot az infravörös fénnyel, hogy segítse a fogyást, az extra kalóriaégetést és a rendkívül hatékony alakformálást.

Az edzés során vízszintesen fekszünk és közben kerékpározunk, deréktól lefelé egy kapszulában vagyunk, ahol infrafény van, és végigzzadjuk az egész edzést.

Ez az infrashape mozgásforma biztonságos edzésnek segíthető túlsúlyosak vagy akár kezdők számára is, mivel a fekvő kerékpáron végzett gyakorlat tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Kényelmesen feküdhetünk edzés közben, miközben felszabadítjuk a felesleges kilókat. Miközben kedvenc zenéinket vagy podcastjainkat hallgatjuk.

Az egészség megőrzése télen is kiemelten fontos. A legtöbb sport, ami nyáron könnyedén és kényelmesen végezhető a hidegebb idő beköveztével csak sokkal körülményesebben űzhető vagy egyáltalán fel kell hagynunk velük. A legtöbb kültéri kondipálya például télen nem használható, e természetes körülmények között futni is sokkal nehezebb, kényelmetlenebb a réteges öltözködéssel. Ezért érdemes olyan beltéri mozgásformát választani, ami során végig jó melegen tartjuk a testünket!