Felhelyezésre kész stukkó elemek a stílusos otthonért

Kitchenbox  » Otthon »  Felhelyezésre kész stukkó elemek a stílusos otthonért
Felhelyezésre kész stukkó elemek a stílusos otthonért

A lakásdíszítés közkedvelt elemei a polisztirol stukkók és díszlécek. Egy stukkó mindig eleganciát visz az enteriőrbe, illetve kitűnően beilleszthető bármilyen stílusú otthonba, legyen modern vagy klasszikus.

A mennyezeti díszlécek segítségével tükörmennyezetet is kialakíthatunk, valamint használhatjuk azokat különböző képek, tükrök és festmények keretezésére is. Függönykarnisok, mennyezeti stukkó rozetták és dekorációs betűk révén egyedi összhatást teremthetünk az otthonunkban, a végeredmény pedig kizárólag a saját kreativitásunkat és ügyességünket dicséri majd. A kivitelezés teljes mértékben a mi terveink szerült valósul meg, ez pedig jelentősen lecsökkenti a munkafolyamattal együtt járó anyagi kiadásokat.

A mennyezeti díszítést egyszerű kivitelezni, a megfelelő polisztirol ragasztóval minden elem tartósan tapad hozzá a választott felülethez, kiállva az idő próbáját. A mintás stukkó, díszléc és holkerléc típusok mellett külső és belső sarokelemekkel tehetjük egységessé és kellőképpen változatossá a végső megjelenést bármelyik helyiségben.

Mivel nincs szükség helyszíni barkácsolásra és bonyolult eszközökre, ezért időt és energiát spórolhatunk meg ezekkel a beépítésre kész elemekkel. A hungarocell stukkó kreatív és sokoldalú felhasználására számos videót és leírást találhatunk az interneten, ha szívesen gyűjtenénk ötleteket. Minden otthon eleganciát és kifinomultságot áraszt, ahol ezek a részletek egészítik ki a rendelkezésre álló belső tereket.

A 3D polisztirol dekorációs betűkkel és számokkal egyedi logókat is készíthetünk, így például stílusosan hirdethetjük az adott épület homlokzatán a vállalkozásunkat. Ezekkel a betűkkel gyermekeink nevét is kirakhatjuk a gyerekszobában, színesre festve biztosan sok örömet hoznak a picik számára, akik akár a sablonok előkészítésében, valamint a felhelyezésében is örömmel segédkeznek.

Amennyiben nem vagyunk biztosak abban, hogy a kiszemelt stukkó vagy egyéb díszítőelem megfelel az elképzeléseinknek, lehetőségünk van mintadarabokat igényelni a forgalmazó webáruházában.