Esküvői ruha változatos színek körforgásában

Kitchenbox  » Család »  Esküvői ruha változatos színek körforgásában
Esküvői ruha változatos színek körforgásában

Míg régebben tény volt az esküvői divat világában, hogy a menyasszonyok tetőtől talpig fehéret viselnek, napjainkban ez már közel sincs így. A fehér természetesen időtlen színválasztásnak tekinthető, és talán mindig is védjegye lesz a menyasszonyi stílusnak, de a modern nők egyre gyakrabban lépnek ki a tradicionális keretekből és választanak maguknak színes menyasszonyi öltözéket.

Képzeljünk csak el egy gyönyörű púderes tónusú sziluettet, vagy akár menjünk még messzebb, és idézzük fel, hogy milyen csodásan mutat egy kék tónus a napbarnított bőrön egy nyári esküvőn, illetve egy csillogó arany a lehulló falevelek és a szikrázó őszi napsütés fényében.

Ma már semmi sem lehetetlen és pont ez adja meg az esküvői ruha kiválasztásának semmihez sem fogható izgalmát.

Ahogy az esküvői ruha sem feltétlenül fehér, úgy a menyecske ruha sem kizárólag piros. Dönthetünk bármilyen szín mellett, a lényeg, hogy több szempont alapján válasszunk. Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy melyik tónus és árnyalat illik leginkább a személyiségünkhöz, illetve a saját színeinkhez. Elmehetünk akár egy profi színtanácsadóhoz is, aki segít meghatározni, hogy melyik színtípusba tartozunk. Itt a legapróbb árnyalat is számít: a bőrünk, a szemünk, a hajunk külön-külön alkot egyetlen összképet, mely meghatározza színbéli egyéniségünket. Ez az információ remek támpont lehet, mielőtt egy menyasszonyi ruhakölcsönző felé vesszük az irányt. Aki nem szeretne tanácsadóhoz fordulni, az interneten is számos segédletet talál saját színtípusának meghatározásához.

A választott esküvői ruha temérdek apró kiegészítő révén teljesedik ki, ezért a profi szalonok ügyelnek rá, hogy minden részlethez biztosítsák a lehető legváltozatosabb kollekciót. Biztosak lehetünk benne, hogy mire eljön a nagy nap, olyan megjelenésben lesz részünk, amit a család és a barátok örökké felidéznek majd. Az esküvői ruha sokkal több, mint ünnepi öltözék. Érzelmeket tükröző szimbólum, örök emlék és egyben a személyes kiteljesedés gyönyörű eszköze.