Wasabi bundás csirkemell - céklás rizottóval

A wasabi, más néven japán vízitorma vagy japán zöld torma. Rendkívül csípős leginkább a tormához hasonló, annál még csípősebb, de ez védi meg attól, hogy ne váljon az állatok eledelévé. Japánban évezredek óta nyers halas ételekhez használják fertőtlenítő hatása miatt. Ugyan nem egy európai fűszerről beszélünk, mégis az ilyen különleges hozzávalók is tökéletesen beleilleszthetőek a hazai ételek ízvilágába, ami izgalmas, új ízekkel gazdagíthatja a mindennapokat, miközben nagyon kevés zsírt, koleszterint és kalóriát tartalmaz.

Ezek találhatóak a dobozban:
Csirkemell, finomliszt, kukoricakeményítő, wasabi pasta, rizottó rizs, vöröshagyma, fehérbor, vaj, bio céklalé, csirke alaplé,só, olívaolaj, olaj, receptkártya fázisfotókkal

Szükséges eszközök:
Kés, Edény, Serpenyő

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: könnyű
   
Kalória: 783 Kcal/adag
Zsír: 22g
Protein: 55g
Szénhidrát: 81g
Eltarthatóság: 4 nap
Származási hely: Japán
   
Vegetáriánus: nem
Csípős: igen
Laktózmentes: nem
Gluténmentes: nem
Paleo: nem
Ha tetszik ez a recept:
Wasabi bundás csirkemell
1850 Ft/fő 
Aki már kóstolta, így értékelte:

Hozzászólások

Newsletter subscribe

Hello Expats! Welcome to Budapest! Enjoy the city and also our unique service.

We deliver delicious and healthy ready to cook meals with all the pre-measured ingredients and easy to follow recipe cards to your doorstep twice weekly.

Sign-up now! We will start soon in English. OR if you wish to give us a try, ask your Hungarian friend to help you out on our Hungarian website.

Cancel

Változás a szállítási napban az augusztus 20-ai ünnep miatt!

Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott minőséget garantálni tudjuk, augusztus 21-én (péntek) szállításunkat szüneteltetjük. Az augusztus 20-i ünnep után az első szállítási nap 2015.08.25. (kedd).

Értem